Kennisgeving 1.3.1. Bro en inspraak voorontwerpbestemmingsplan ‘J.A. van Vurenstraat 1, Noordeloos’

Logo Molenlanden

Het college van burgemeester en wethouders van Molenlanden maakt, overeenkomstig artikel 1.3.1 van het Besluit ruimtelijke ordening bekend, dat een bestemmingsplan wordt voorbereid voor het perceel aan de J.A. van Vurenstraat 1, Noordeloos ook wel bekend als Smidse Berg. Het bestemmingsplan ziet toe op de bouw van 5 rijwoningen (CPO).

Het college van burgemeester en wethouders maakt eveneens bekend dat het voorontwerp van het bestemmingsplan ‘J.A. van Vurenstraat 1, Noordeloos’ is vrijgegeven voor inspraak.

Ter inzage en inspraak

Het voorontwerpbestemmingsplan ligt vanaf vrijdag 26 februari 2021 gedurende zes weken digitaal ter inzage. U kunt de stukken raadplegen via de landelijke voorziening www.ruimtelijkeplannen.nl, onder idn: NL.IMRO.1978.BPJAVurenstr1NDL-VO01.

Gedurende bovengenoemde termijn kan eenieder schriftelijk een inspraakreactie naar voren brengen. De inspraakreactie kan worden gericht aan het college van de gemeente Molenlanden, Postbus 5, 2970 AA Bleskensgraaf. Het is ook mogelijk mondeling een inspraakreactie naar voren te brengen.

Voor meer informatie en voor het maken van een afspraak om een mondelinge inspraakreactie in te dienen, kan contact opgenomen worden met de heer R.S. Kip via telefoonnummer 088-7515000.

Naar boven