Kennisgeving terinzagelegging gecoördineerde besluiten project “De Kleine Admiraal”

Logo Rotterdam

Burgemeester en wethouders van Rotterdam maken bekend dat zij op grond van artikel 2.12, lid 1, sub a, onder 3 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) voornemens zijn een omgevingsvergunning te verlenen voor de bouw van een woongebouw met 8 appartementen op de locatie Boomgaardhof nabij nummer 12 (project De Kleine Admiraal, OMV.20.05.00323). Het project bestaat uit een appartementencomplex van 9 bouwlagen, ter plaatse van de entree van de Boomgaardhof vanaf de Karel Doormanstraat.

Coördinatie

Op dit plan is de gemeentelijke coördinatieregeling van toepassing. Deze regeling maakt het mogelijk om gecoördineerd over de aanvraag omgevingsvergunning en de hogere waarde in het kader van de Wet geluidhinder te besluiten. Dit betekent dat de terinzagelegging van de ontwerp-omgevingsvergunning en het ontwerpbesluit hogere waarden Wgh gelijktijdig plaatsvindt. Tegen alle ontwerpbesluiten kunnen zienswijzen worden ingediend.

Inzage

De ontwerp-omgevingsvergunning met bijbehorende stukken alsmede het ontwerp-besluit hogere waarden Wet geluidhinder liggen met ingang van vrijdag 26 februari 2021 tot en met donderdag 8 april 2021 ter inzage.

De ontwerp-omgevingsvergunning met de bijbehorende stukken en het ontwerp-besluit hogere waarden Wet geluidhinder zijn beschikbaar via de website www.overheid.nl.

De stukken kunnen geraadpleegd worden door te zoeken op het adres Boomgaardhof 12 en postcode 3012 JJ bij ‘Berichten over uw buurt’.

Zolang de maatregelen in verband met het coronavirus duren, is het niet mogelijk om voornoemde stukken in te zien op een gemeentelijke locatie. Als het voor u niet mogelijk is om de stukken via de genoemde website te raadplegen, dan kunt u op werkdagen contact opnemen met telefoonnummer 06 - 10353905, dan wordt in overleg gezocht naar een maatwerkoplossing.

Zienswijzen

Gedurende de inzagetermijn, die loopt van vrijdag 26 februari 2021 tot en met donderdag 8 april 2021, kan een ieder gemotiveerd zienswijzen naar voren brengen tegen de ontwerp-omgevingsvergunning en het ontwerpbesluit hogere waarden Wet geluidhinder. Schriftelijke zienswijzen kunnen worden ingediend bij het College van Burgemeester en Wethouders van Rotterdam, Postbus 6575, 3002 AN Rotterdam, ovv kenmerk OMV.20.05.00323.

Na telefonische afspraak (06 - 10353905) kunnen zienswijzen gedurende deze termijn ook mondeling naar voren gebracht worden.

Rotterdam, 24 februari 2021

Burgemeester en wethouders voornoemd

Naar boven