Rectificatie ontwerpbestemmingsplan ‘Oostdijk 187, Oud-Beijerland’ ter inzage

Logo Hoeksche Waard

Het ontwerpbestemmingsplan ‘Oostdijk 187, Oud-Beijerland’ was vanaf de eerdere datum terinzagelegging van 19 december 2020 niet zichtbaar op ruimtelijkeplannen.nl. Als gevolg hiervan wordt de bekendmaking nu opnieuw gepubliceerd en wordt het ontwerpbestemmingsplan voor 6 weken ter inzage gelegd.

Burgemeester en wethouders van de gemeente Hoeksche Waard maken bekend dat het ontwerpbestemmingsplan ‘Oostdijk 187, Oud-Beijerland’ met bijbehorende stukken ter inzage wordt gelegd.

Inhoud en doel van het bestemmingsplan

Aan de Oostdijk 187 te Oud-Beijerland is op dit moment een taxibedrijf en meubelstoffeerderij gevestigd. De bedrijfsvoering wordt beëindigd. Het plan is opgevat om de huidige bebouwing af te breken en hiervoor in de plaats 12 koopwoningen te realiseren.

Ontwerpbesluit hogere grenswaarden geluid (Wet geluidhinder)

Uit het akoestisch onderzoek blijkt dat de voorkeursgrenswaarde van 48 dB (incl. aftrek) wordt overschreden door het verkeer op de gezoneerde wegen in de directe omgeving. De maximale ontheffingswaarde van 63 dB wordt niet overschreden. Het college heeft het voornemen om hiervoor een hogere waarde vast te stellen.

Ter inzage

Het ontwerpbestemmingsplan en het ontwerpbesluit hogere grenswaarden geluid ‘Oostdijk 187, Oud-Beijerland’ liggen met alle bijlagen met ingang van 9 januari 2021 tot 19 februari 2021 ter inzage. U kunt de stukken bekijken op de websitewww.ruimtelijkeplannen.nl (onder de IMRO-code : NL.IMRO.1963.BPOostd187OBL20-ON01).

Wanneer u de stukken in het gemeentehuis wilt inzien, kunt u een afspraak maken met het team Omgeving, bereikbaar via telefoonnummer 140186.

Indienen zienswijzen

Iedereen kan een zienswijze (bij voorkeur schriftelijk) indienen tijdens de periode dat de stukken ter inzage liggen. Het indienen van een zienswijze per e-mail is niet mogelijk.

Schriftelijke zienswijzen tegen het ontwerpbestemmingsplan kunt u indienen bij de gemeenteraad van de gemeente Hoeksche Waard.

Uw zienswijze tegen het ontwerpbestemmingsplan kunt u richten aan:

Gemeenteraad van de gemeente Hoeksche Waard

Postbus 2003

3260 EA Oud-Beijerland

onder vermelding van ‘zienswijze ontwerpbestemmingsplan Oostdijk 187, Oud-Beijerland’.

Schriftelijke zienswijzen tegen het ontwerpbesluit hogere grenswaarden geluid kunt u indienen bij het College van burgemeester en wethouders van de gemeente Hoeksche Waard.

Uw zienswijze tegen het ontwerpbesluit hogere grenswaarden geluid kunt u richten aan:

Het college van burgemeester en wethouder van de gemeente Hoeksche Waard

Postbus 2003

3260 EA Oud-Beijerland

onder vermelding van ‘zienswijze ontwerpbesluit hogere grenswaarden geluid Oostdijk 187, Oud-Beijerland’.

Wilt u liever een mondelinge zienswijze indienen? Neemt u dan contact op met de hieronder vermelde persoon.

Vragen?

Voor vragen over het ontwerpbestemmingsplan kunt u terecht bij Remko Advocaat, team Omgeving, bereikbaar via telefoonnummer 088-6473776.

 

Naar boven