Gemeente Nederweert - Ontwerp omgevingsvisie buitengebied

Logo Nederweert

De Omgevingsvisie Buitengebied Nederweert geeft richting aan mogelijke en meer complexe ruimtelijke ontwikkelingen. Het doel is om permanent en vooral ook samen zorg te dragen voor een gezonde, veilige en mooie leefomgeving. Dit doen we door ruimte te geven aan eigen initiatieven die die voldoen aan bepaalde voorwaarden om belangen te beschermen.

Samen met alle betrokken partijen zetten we de schouders eronder om een forse kwaliteitsslag te maken. Met als uiteindelijke doel een buitengebied waar het goed wonen, werken en recreëren is.

Het IDN-nummer van de ontwerp omgevingsvisie is NL.IMRO.0946.OVBuitengebied2020.ON01.

Inzage stukken en reactiemogelijkheid

U kunt de ontwerp omgevingsvisie inzien binnen zes weken na de dag van publicatie, van 26 februari tot en met 8 april 2021, via www.ruimtelijkeplannen.nl en www.nederweert.nl of bij de infobalie of op afspraak. Op 23 maart kunt u tijdens een digitale bijeenkomst vragen stellen over het ontwerp omgevingsvisie. U kunt zich hiervoor aanmelden via onze website: www.nederweert.nl.

Gedurende de inzageperiode kan iedereen ten aanzien van de ontwerp omgevingsvisie schriftelijk of mondeling gemotiveerde zienswijzen naar voren brengen bij de gemeenteraad, postbus 2728, 6030 AA in Nederweert.

Vragen

Voor eventuele vragen kunt u contact opnemen met mevrouw P. Philips. Met haar kunt u ook een afspraak maken voor het indienen van een mondelinge zienswijze.

Naar boven