Vastgesteld wijzigingsplan Ambachtsweg Velserbroek

Logo Velsen

Burgemeester en wethouders hebben op 4 februari 2020 een wijzigingsplan vastgesteld voor de locatie Ambachtsweg te Velserbroek.

Aanleiding

In het bestemmingsplan Bedrijventerrein Velserbroek is een wijzigingsmogelijkheid opgenomen voor de wijziging van de bestemming om de bouw van de lunchroom mogelijk te maken. De lunchroom krijgt een oppervlakte van 90 m2, met een terras van 60 m2.

Ligging plangebied

Het plangebied ligt aan de Ambachtsweg in Velserbroek, op ongeveer 25 meter afstand van buurtcentrum De Koe, bij de vissteiger. De vissteiger blijft in de nieuwe situatie toegankelijk.

Plan inzien

Het wijzigingsplan (idn: NL.IMRO.0453.WP1309AMBACHTSWEG1-R001) ligt met ingang van 21 februari 2020 gedurende zes weken voor een ieder ter inzage. Naast het wijzigingsplan liggen tevens de daarop betrekking hebbende onderzoeken en rapportages ter inzage.

Gemeentehuis, Dudokplein 1, IJmuiden.

Centrale bibliotheek, Dudokplein 16, IJmuiden.

Digitaal raadpleegbaar op www.ruimtelijkeplannen.nl en www.velsen.nl/actueel/bestemmingsplannen.

Beroep

Degene die tijdig een zienswijze over het ontwerpwijzigingsplan bij het college van burgemeester en wethouders kenbaar heeft gemaakt, en een belanghebbende die aantoont dat hij of zij daartoe redelijkerwijs niet in staat is geweest, kan gedurende de terinzage termijn beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA 's-Gravenhage.

Als een beroepschrift is ingediend bestaat tevens de mogelijkheid om bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State een verzoek om voorlopige voorziening in te dienen. Een verzoek om voorlopige voorziening is alleen ontvankelijk als daarbij een spoedeisend belang kan worden aangetoond.

Het besluit tot vaststelling van het wijzigingsplan treedt in werking na afloop van de beroepstermijn. Indien binnen de beroepstermijn naast een eventueel beroepschrift tevens een verzoek is ingediend om voorlopige voorziening bij de Voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, treedt het besluit niet eerder in werking dan dat op een dergelijk verzoek is beslist.

 

Naar boven