Vastgesteld paraplubestemmingsplan ‘Wonen, Zevenaar’

Logo Zevenaar

Het college van burgemeester en wethouders maakt bekend dat de gemeenteraad op 18 december 2019 met toepassing van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening het paraplubestemmingsplan ‘Wonen Zevenaar’ heeft vastgesteld en heeft besloten geen exploitatieplan vast te stellen.

Dit paraplubestemmingsplan regelt dat “wonen” slechts bedoeld is voor één afzonderlijk huishouden in een woning. Het paraplubestemmingsplan geldt aanvullend op de al geldende bestemmingsplannen en ziet toe op het gehele grondgebied gemeente.

Inzage

Het vastgestelde paraplubestemmingsplan met daarop betrekkende stukken liggen met ingang van 19 februari 2020 gedurende zes weken ter inzage bij het loket Vergunningen in het BATgebouw aan de Kerkstraat 27 in Zevenaar. De stukken kunnen daar tijdens openingstijden en na afspraak door iedereen worden ingezien. Het vastgestelde paraplubestemmingsplan is digitaal te raadplegen via de gemeentelijke site: http://0299.roview.net/ en via de landelijke site: www.ruimtelijkeplannen.nl met NL.IMRO.0299.BP99WONEN-VA01. De bronbestanden zijn raadpleegbaar via http://ro-online.robeheer.nl/0299/manifest.html.

Beroep

Er kan tegen het vastgestelde paraplubestemmingsplan beroep worden ingesteld door een belanghebbende die aantoont dat hij of zij redelijkerwijs niet in de gelegenheid is geweest om tijdig een zienswijze tegen het ontwerp paraplubestemmingsplan bij de gemeenteraad kenbaar te maken. De beroepstermijn loopt vanaf 20 februari 2020 tot en met 2 april 2020.

Zevenaar, 18 februari 2020

Naar boven