Kennisgeving ontwerpbesluit Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) uitgebreide voorbereidingsprocedure, OLO-nummer 4249083, op het adres Museumplein 4 te Amsterdam

Logo Amsterdam

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Amsterdam maken bekend dat zij in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) de omgevingsvergunning hebben verleend voor het veranderen van het gebouw Museumplein 4, met bestemming daarvan tot een kleinschalige culturele ontmoetingscentrum (ter hoogte van de eerste tot en met derde verdieping) en een horeca IVA inrichting (restaurant, ter hoogte van de begane grond en kelder) met een terras en bijbehorende nevenruimten en het afwijken van het bestemmingsplan ”Museumkwartier en Valeriusbuurt“ met toepassing van artikel 2.12 eerste lid sub a, onder 2 Wabo.

Ter inzage legging

De aanvraag, de beschikking en bijbehorende stukken liggen ter inzage met ingang van (dinsdag) 18 februari 2020 tot en met (maandag) 30 maart 2020 tijdens de openingstijden bij het stadsloket van stadsdeel Zuid (ons informatiecentrum op het stadsdeelkantoor President Kennedylaan 923), geopend op werkdagen van 08.00 tot 20.00 uur.

De mededeling kan tevens digitaal bekeken worden via onze internetsite www.amsterdam.nl/bekendmakingen en via www.officiëlebekendmakingen.nl.

Zienswijzen

Gedurende genoemde periode kunt u uw zienswijze met betrekking tot deze aanvraag schriftelijk of mondeling kenbaar maken. Uw schriftelijke zienswijze kunt u sturen aan het algemeen bestuur van de bestuurscommissie van stadsdeel Zuid, postbus 74019, 1070 BA Amsterdam. Voor uw mondelinge reactie kunt u via 14020 contact opnemen met het secretariaat van de afdeling Vergunningen, Toezicht en Handhaving, team Bouw.

Wij maken u erop attent dat slechts beroep tegen de uiteindelijke beschikking kan worden ingediend als ook een zienswijze is ingebracht tegen de ontwerpbeschikking en men belanghebbend is.

 

 

Amsterdam, 17 februari 2020,

Burgemeester en Wethouders van Amsterdam

Naar boven