Kennisgeving 1.3.1. Bro en inspraak voorontwerpbestemmingsplan ‘Noordeloos, Nieuwendijk 19’

Logo Molenlanden

Het college van burgemeester en wethouders van Molenlanden maakt, overeenkomstig artikel 1.3.1 van het Besluit ruimtelijke ordening bekend, dat een bestemmingsplan wordt voorbereid voor het perceel Nieuwendijk 19 te Noordeloos. Het bestemmingsplan ziet toe op het saneren van alle voormalige agrarische schuren en verharding op het perceel, het realiseren van twee wooneenheden in de karakteristieke boerderij, de Anthony Hoeve, door middel van splitsing en het realiseren van twee vrijstaande woningen.

Het college van burgemeester en wethouders maakt eveneens bekend dat het voorontwerp van het bestemmingsplan ‘Nieuwendijk19, Noordeloos’ is vrijgegeven voor inspraak.

Ter inzage en inspraak

Het voorontwerpbestemmingsplan ligt vanaf 19 februari 2020 gedurende zes weken digitaal ter inzage. U kunt de stukken raadplegen via de landelijke voorziening www.ruimtelijkeplannen.nl, onder idn: NL.IMRO.1978.BPnieuwendijk19NDL-VO01

Gedurende bovengenoemde termijn kan eenieder schriftelijk een inspraakreactie naar voren brengen. De inspraakreactie kan worden gericht aan het college van de gemeente Molenlanden, Postbus 5, 2970 AA Bleskensgraaf.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Sjoerd Raemaekers met telefoonnummer 0629234261.

Naar boven