Provincie Gelderland – m.e.r.-beoordelingsbesluit – W.Z18.110916.03 - Marsdijk 31 te Lienden

Logo Gelderland

 

Gedeputeerde Staten van Provincie Gelderland hebben een aanmeldingsnotitie van Agruniek Rijnvallei Holding B.V. ontvangen.

Deze aanmeldingsnotitie hoort bij de aanvraag voor een revisievergunning op de locatie Marsdijk 31 te Lienden.

In een aanmeldingsnotitie staat informatie over de aanvraag zodat de provincie kan bepalen of er een milieueffectrapport (MER) moet worden opgesteld. De provincie toetst dat op basis van beoordelingscriteria uit de Europese richtlijn.

Gedeputeerde Staten van Provincie Gelderland hebben in dit geval beslist dat het opstellen van een MER niet noodzakelijk is.

Voorbereidingsbesluit

Dit besluit wordt gezien als een voorbereidingsbesluit als bedoeld in artikel 6:3 van de Algemene wet bestuursrecht. Tegen dit besluit kan alleen bezwaar worden gemaakt door een belanghebbende, die - los van het besluit omgevingsvergunning Wabo - rechtstreeks in zijn belang wordt getroffen.

Mogelijkheid van inzien

De aanmeldingsnotitie, het m.e.r.-beoordelingsbesluit en de bijbehorende stukken liggen gedurende een periode van zes weken ter inzage.

Wilt u de stukken inzien, bel dan 024 751 7700 of stuur met vermelding van het zaaknummer W.Z18.110916.03 een email naar wabo@odrn.nl.

De eerste dag van de terinzagelegging is 14 februari 2020.

Wilt u meer weten?

Heeft u nog vragen neem dan contact op met de Omgevingsdienst regio Nijmegen, telefoonnummer 024 – 751 77 00.

Naar boven