Gemeente Midden-Delfland - Vaststelling wijzigingsplan Westgaag 18 Maasland

Logo Midden-Delfland

Burgemeester en wethouders van de gemeente Midden-Delfland maken op grond van artikel 3.9a, juncto artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat zij het wijzigingsplan ‘Westgaag 18’ met IMRO code (NL.IMRO.1842.wp19BG01-va01) hebben vastgesteld.

Planbeschrijving en plangebied

Het plangebied betreft het kadastrale perceel gemeente Maasland, sectie I, nummer 224. Dit perceel ligt in het buitengebied van de gemeente Midden‐Delfland ten noorden van de Westgaag 18 en ten Noorden van de kern Maasland. Het perceel wordt omringd door agrarische percelen. Het kadastrale perceel 224 achter Westgaag 18 in Maasland is op dit moment in gebruik als grasland. De kassen die voorheen op het perceel stonden zijn gesaneerd. De gemeente Midden‐Delfland wil doormiddel van de wijzigingsbevoegdheid in het wijzigingsplan de aanduiding glastuinbouw en bijbehorend bouwvlak wijzigen in Agrarisch met waarden, zonder bouwvlak.

Terinzagelegging

Het vastgestelde wijzigingsplan met planidentificatienummer NL.IMRO.1842.wp19BG01-va01 met de hierbij behorende stukken ligt van vrijdag 14 februari 2020 gedurende zes weken, tijdens kantooruren voor eenieder ter inzage bij het Klant Contact Centrum in het gemeentehuis, ingang Anna van Raesfeltstraat 37 in Schipluiden.

Het besluit en de bijbehorende stukken kunt u ook inzien als PDF op de gemeentelijke website: www.middendelfland.nl > Actueel > stukken ter inzage of op www.ruimtelijkeplannen.nl. Op deze website kiest u ‘Bestemmingsplannen’ waarna u het besluit kunt oproepen door het invullen van de locatie of het planid-nummer: NL.IMRO.1842.wp19BG01-va01

Beroep

Een belanghebbende kan binnen de termijn van ter inzage ligging tegen het betreffende collegebesluit beroep instellen bij de afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage.

Voorwaarde is wel dat hij een zienswijze over het ontwerpwijzigingsplan heeft ingebracht, tenzij hem redelijkerwijs niet kan worden verweten dat hij dit niet heeft gedaan en tenzij het wijzigingsplan gewijzigd is vastgesteld. In het laatste geval kan alleen beroep worden ingediend tegen de gewijzigde onderdelen.

Een beroepschrift heeft geen schorsende werking. Dit betekent dat het besluit van het college in werking treedt met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt.

Indien binnen de beroepstermijn door de indiener van een beroepschrift een verzoek om voorlopige voorziening bij de voorzitter van de afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State is ingediend, treedt het besluit tot vaststelling niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

U kunt contact opnemen met de volgende medewerker van de afdeling Landschap, Wonen en Economie voor nadere informatie over het wijzigingsplan: Martijn Rens (015) 380 41 18.

Schipluiden, 14 februari 2020

 

Naar boven