Coördinatiebesluit bestemmingsplan Assendorp, Terborchstraat 13, omgevingsvergunning voor de bouw van een woonzorggebouw en procedure hogere grenswaarden wegverkeerslawaai Terborchstraat 13.

Logo Zwolle

Burgemeester en wethouders van Zwolle maken bekend dat de gemeenteraad op 10 februari 2020 heeft besloten toepassing te geven aan artikel 3:30 lid 1 van de Wet ruimtelijke ordening (coördinatie-regeling) voor de bouw van een woonzorggebouw ( 20 woonstudio's voor ouderen met geheugenproblematiek of enige vorm van dementie)

De coördinatieregeling maakt het mogelijk om de benodigde besluiten voor deze ontwikkeling gezamenlijk voor te bereiden en te coördineren. Voor deze ontwikkeling gaat het om:

 

  • 1.

    het bestemmingsplan Assendorp, Terborchstraat 13;

  • 2.

    het besluit hogere grenswaarden Wet geluidhinder wegverkeerslawaai Terborchstraat 13;

  • 3.

    de omgevingsvergunning voor de bouw van een woonzorggebouw Terborchstraat 13.

 

Het College van Burgemeester en Wethouders verzorgt de coördinatie tussen de vaststelling van het bestemmingsplan en het verlenen van de omgevingsvergunning. De bevoegdheid tot vaststelling van het bestemmingsplan blijft in handen van de gemeenteraad. Het is niet mogelijk tegen dit coördinatiebesluit bezwaar of beroep in te stellen.

Naar boven