Kennisgeving besluit op aanvraag voor het realiseren van een sport buitenschoolse opvang (BSO) - Sportlaan 6 in Grijpskerk

Logo Westerkwartier

De gemeente Westerkwartier heeft op 10 februari 2020 een besluit genomen op de aanvraag met zaaknummer Z201903708 voor het realiseren van een sport buitenschoolse opvang (BSO) op locatie Sportlaan 6 in Grijpskerk. In het besluit wordt de vergunning verleend. Het besluit betreft:

  •  

    het in gebruik nemen of gebruiken van een, met het oog op de brandveiligheid aangewezen, vergunning plichtig bouwwerk

  •  

    handelen in strijd met de regels ruimtelijke ordening (bestemmingsplan)

    Inzage

    De ontwerp omgevingsvergunning en de bijbehorende stukken hebben met ingang van 11 december 2019 gedurende zes weken ter inzage gelegen bij het Klanten Contact Centrum (KCC), locatie Zuidhorn, Hooiweg 9 in Zuidhorn. Tijdens deze periode zijn er geen zienswijzen ingediend.

    Beroep

    Binnen zes weken na publicatie van deze omgevingsvergunning kan beroep worden ingesteld door belanghebbenden die een zienswijze hebben ingediend. Ook belanghebbenden die kunnen aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest tot het indienen van een zienswijze kunnen beroep instellen. Een beroepschrift moet ingediend worden bij de rechtbank Noord-Nederland, Afdeling bestuursrecht, Postbus 150, 9700 AD Groningen. Een beroepschrift bevat de gronden van beroep, een datum, kenmerk van het besluit waartegen het gericht is, naam, adres en handtekening van de belanghebbende. Voor de behandeling van het beroep is griffierecht verschuldigd. Een beroepschrift heeft geen schorsende werking. Wanneer sprake is van dringende spoed en niet kan worden gewacht op de beslissing op het beroep, kan gemotiveerd een voorlopige voorziening worden gevraagd bij de voorzieningenrechter van de rechtbank Noord-Nederland, Afdeling bestuursrecht, Postbus 150, 9700 AD Groningen. Ook voor de behandeling van dit verzoek is griffierecht verschuldigd.

Naar boven