Verleende omgevingsvergunning Klein Frankrijk 29, 29A en 29B te Goes

Logo Goes

Burgemeester en wethouders van de gemeente Goes maken bekend dat zij, met toepassing van artikel 2.12, eerste lid, aanhef en onder a, onder 3°, van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo), een omgevingsvergunning hebben verleend voor het bouwen van een bedrijfsverzamelgebouw op het perceel Klein Frankrijk 29, 29A en 29B te Goes. De beschikking is voorbereid met toepassing van paragraaf 3.3 van de Wabo en niet gewijzigd ten opzichte van het ontwerp.

Met de te verlenen omgevingsvergunning wordt afgeweken van het ter plaatse geldende bestemmingsplan “Goes West”. Het project heeft betrekking op het bouwen van een bedrijfsverzamelgebouw op een braakliggend terrein naast Klein Frankrijk 31, waar het bestemmingsplan uitsluitend een garagebedrijf toelaat.

Met ingang van 13 februari 2020 ligt de verleende omgevingsvergunning, met de daarop betrekking hebbende stukken, gedurende zes weken ter inzage. De stukken zijn digitaal te raadplegen via www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0664.OVGW08-VG99 en tevens beschikbaar via www.goes.nl/bestemmingsplannen.

Tegen de verleende omgevingsvergunning kan met ingang van 14 februari 2020 gedurende zes weken beroep worden ingesteld bij de Rechtbank Zeeland-West-Brabant, Team Bestuursrecht, Postbus 90006, 4800 PA Breda, door:

  • -

    een belanghebbende die een zienswijze naar voren heeft gebracht over de ontwerpbeschikking;

  • -

    een belanghebbende aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat hij geen zienswijze naar voren heeft gebracht over de ontwerpbeschikking.

De omgevingsvergunning treedt in werking met ingang van de dag na afloop van de beroepstermijn. Het indienen van een beroepschrift schorst de werking van het besluit niet. Wel kan een belanghebbende die beroep heeft ingesteld, de voorzieningenrechter van de rechtbank verzoeken een voorlopige voorziening te treffen, indien onverwijlde spoed, gelet op de betrokken belangen, dat vereist. Voor het indienen van een beroepschrift of een verzoek om een voorlopige voorziening is griffierecht verschuldigd.

Naar boven