beschikking omgevingsvergunning, uitgebreide voorbereidingsprocedure, Warmtekrachtstraat 1 in Hattemerbroek

Logo Oldebroek

Burgemeester en wethouders van Oldebroek maken bekend dat zij een omgevingsvergunning hebben verleend voor het bouwen van een bedrijfsgebouw ten dienste van de opslag van houtproducten op het adres Warmtekrachtstraat 1 in Hattemerbroek. De vergunning is gevraagd en verleend voor het bouwen zoals bedoeld in artikel 2.1 lid 1 sub a van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) en voor het afwijken van het bestemmingsplan (2.1 lid 1 sub c wabo). Om van het bestemmingsplan af te wijken maakt ons college gebruik van de bevoegdheid van artikel 2.12 lid 1 onder a sub 3 van de Wabo. Het zaaknummer van de vergunning is 0269201900341.

Ontwerpbeschikking omgevingsvergunning (afwijking bestemmingsplan)

De ontwerpbeschikking is op 15 oktober 2019 gepubliceerd in de plaatselijke Huis aan Huis en de Staatscourant en heeft vanaf 16 oktober 2019 zes weken ter inzage gelegen. Er is geen zienswijze ontvangen tijdens de ter inzagetermijn. Deze omgevingsvergunning is ten opzichte van het ontwerp niet inhoudelijk gewijzigd.

Definitieve beschikking omgevingsvergunning (afwijking bestemmingsplan)

De definitieve beschikking en de daarbij behorende stukken liggen met ingang van woensdag 12 februari 2020 tot en met woensdag 25 maart 2019 ter inzage. U kunt de betreffende stukken tijdens

openingstijden digitaal inzien in het gemeentehuis in Oldebroek. De beschikking is ook digitaal te raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl en www.oldebroek.nl.

Beroep omgevingsvergunning

Het is mogelijk om in beroep te gaan tegen deze omgevingsvergunning. Op grond van de Algemene wet bestuursrecht kan iedere belanghebbende binnen zes weken vanaf de dag na de terinzagelegging van het besluit hiertegen beroep instellen bij de Rechtbank Gelderland, Afdeling Bestuursrecht, postbus 9030, 6800 EM in Arnhem. Daarvoor is in het algemeen griffierecht verschuldigd. In afwachting van een uitspraak op het beroepschrift kan aan de Voorzieningenrechter van de rechtbank om schorsing of een andere voorlopige voorziening worden gevraagd.

 

Wij maken u erop attent dat slechts beroep kan worden ingediend wanneer:

  • 1.

    u ook een zienswijze hebt ingebracht tegen de ontwerpbeschikking en u belanghebbende bent;

  • 2.

    u belanghebbende bent en u redelijkerwijs niet kan worden verweten geen zienswijze te hebben ingebracht tegen de ontwerpbeschikking;

 

Het college van de gemeente Oldebroek,

Oldebroek, 11 februari 2020

Naar boven