Coördinatieregeling ontwerpbesluiten perceel ten noorden van Rijksstraatweg 41te Noardburgum (realiseren woning)

Logo Tytsjerksteradiel

 

Stukken ter inzage

Het op 3 februari 2020 ongewijzigd vastgestelde wijzigingsplan i.c. Bestemmingsplan Noardburgum, perceel ten noorden van Rijksstraatweg 41 te Noardburgum (aanbrengen bouwvlak t.b.v. een woning) en het besluit omgevingsvergunning liggen van 13 februari 2020 tot en met 25 maart 2020 digitaal bij de balie Bouwen en Wenjen ter inzage en zijn te vinden op www.ruimtelijkeplannen.nl met IMRO-code NL.IMRO.0737.14BPVIWP05. De besluiten worden met toepassing van paragraaf 3.6.1 van de Wet ruimtelijke ordening gecoördineerd.

 

Vastgesteld wijzigingsplan

Het vastgestelde wijzigingsplan voorziet in het planologisch wijzigen van een agrarische bestemming in een woonbestemming.

 

Besluit omgevingsvergunning

Het besluit omgevingsvergunning voorziet in de bouw van 1 vrijstaande woning

op een perceel ten noorden van Rijksstraatweg 41 te Noardburgum.

 

Beroep instellen

Van 14 februari 2020 tot en met 26 maart 2020 kunnen belanghebbenden beroep instellen bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Bij de Voorzitter van dezelfde afdeling kan tegelijkertijd een verzoek om voorlopige voorziening worden ingediend. Dan treedt het plan niet in werking totdat op dat verzoek is beslist.

 

Naar boven