Coördinatieregeling Ontwerp bestemmingsplan Hof van Gerla te Alphen en ontwerp-omgevingsvergunning Hof van Gerla te Alphen

Logo Alphen-Chaam

Burgemeester en wethouders van de gemeente Alphen-Chaam maken bekend, dat met ingang van dinsdag 18 februari 2020 tot en met 30 maart 2020 ter visie liggen:

 

  • 1.

    Het ontwerp van het bestemmingsplan ‘Hof van Gerla’ te Alphen,

  • 2.

    De ontwerp-omgevingsvergunning voor ontwikkellocatie Hof van Gerla te Alphen.  

     

    Dit ontwerp bestemmingsplan betreft het omzetten van een bedrijfsbestemming naar woningbouw op de locatie Nieuwstraat 27 te Alphen. De ontwerp-omgevingsvergunning ziet op de realisatie van de voorgenomen planontwikkeling.

     

    De gemeenteraad van Alphen-Chaam heeft op 21 juli 2016, gelet op Artikel 3.30 Wet ruimtelijke ordening, besloten de algemene Coördinatieverordening Wro Alphen-Chaam 2016 vast te stellen. Voor het project Hof van Gerla is gekozen voor een gecoördineerde afhandeling. Bijhorende bij deze gecoordineerd afhandeling hoort ook een ingediende ontheffingsaanvraag voor de Wet natuurbescherming bij de provincie Noord-Brabant.

     

    Een ieder krijgt de gelegenheid een mondelinge of schriftelijke zienswijze in te dienen. Het ontwerp bestemmingsplan en de ontwerp-omgevingsvergunning liggen met ingang van dinsdag 18 februari 2020 tot en met 30 maart 2020. Uw zienswijze moet binnen deze termijn zijn ontvangen en zijn voorzien van uw naam, adres, handtekening en datum. Ook geeft u aan op welk plan uw zienswijze betrekking heeft en de reden(en) van de zienswijze. U kunt uw schriftelijke zienswijze kenbaar maken aan de gemeenteraad van de gemeente Alphen-Chaam, postbus 3, 5130 AA te Alphen.

     

    Het ontwerp bestemmingsplan en de ontwerp-omgevingsvergunning liggen gedurende bovengenoemde periode tijdens openingstijden ter inzage in het gemeentekantoor te Alphen. Indien u gebruik wilt maken van deze inzage mogelijkheid dient u een afspraak te maken met de frontoffice. U kunt online een afspraak maken via www.alphen-chaam.nl, door te bellen naar ons algemene nummer 14013 of per mail naar info@alphen-chaam.nl. Tevens is het ontwerpbestemmingsplan raadpleegbaar via de website www.alphen-chaam.nl en www.ruimtelijkeplannen.nl. Voor specifieke vragen dient een afspraak te worden gemaakt met de behandelend medewerker, dhr. Gorissen, bereikbaar via tel.: 088-3821089.

     

NB. Op dit besluit is de Crisis- en herstelwet van toepassing. Dit betekent, dat de belanghebbende bij vaststelling van het bestemmingsplan in het beroepschrift moet aangeven welke beroepsgronden hij aanvoert tegen het besluit. Na afloop van de termijn van zes weken kunnen geen nieuwe beroepsgronden meer worden aangevoerd. Vermeld in het beroepschrift dat de Crisis- en herstelwet van toepassing is.

Naar boven