Gemeente Lopik - ontwerp omgevingsvergunning - realiseren van nieuwbouw van een woning  - Korte Zandpad 13, Lopikerkapel

Logo Lopik

Burgemeester en wethouders van de gemeente Lopik maken ingevolge paragraaf 3.3. van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) en afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht (Awb) bekend dat zij het voornemen hebben een omgevingsvergunning te verlenen voor het realiseren van nieuwbouw van een woning ter plaatse van het perceel Korte Zandpad 13 te Lopikerkapel.

Teneinde medewerking te kunnen verlenen zijn burgemeester en wethouders voornemens op grond van artikel 2.12 lid 1 onder a sub 3 van de Wabo vergunning te verlenen met een afwijkingsbesluit van het bestemmingsplan.

Ter inzage

De aanvraag, het ontwerpbesluit, de ruimtelijke onderbouwing en overige bijbehorende stukken liggen van 12 februari 2020 tot en met 24 maart 2020 voor een ieder ter inzage op werkdagen van 09:00 uur tot 12:00 uur bij de afdeling Dienstverlening. Ook buiten deze openingstijden kan de aanvraag worden ingezien. Hiervoor dient u een afspraak te maken.

Zienswijzen

Gedurende de bovengenoemde termijn van 6 weken kunnen belanghebbenden mondeling of schriftelijk zienswijzen indienen tegen het ontwerpbesluit, gericht aan het college van burgemeester en wethouders, Postbus 50, 3410 CB Lopik. Voor meer informatie kunt u tijdens kantooruren, contact opnemen met de afdeling dienstverlening, tel: (0348) – 559955.

 

Naar boven