Ontwerpbesluit omgevingsvergunning uitgebreide procedure Rijksstraatweg 7b in Nieuwersluis, Stichtse Vecht

Logo Stichtse Vecht

Burgemeester en wethouders van gemeente Stichtse Vecht maken bekend dat vanaf vrijdag 7 januari tot en met donderdag 19 maart 2020 het ontwerpbesluit omgevingsvergunning Rijksstraatweg 7b in Nieuwersluis ter inzage ligt.

Inhoud

Het maken van openingen in de bomvrije kazerne van het fort Nieuwersluis. Te weten sparingen in de gevel ten bate van een ventilatiesysteem en openingen in de muur van de in het fort aanwezige atoombunker.

Inzien

Het ontwerpbesluit omgevingsvergunning kunt u vanaf vanaf vrijdag 7 januari tot en met donderdag 19 maart 2020 na afspraak (14 0346) inzien bij het Omgevingsloket van de gemeente Stichtse Vecht, Endelhovenlaan 1 in Maarssen (maandag t/m vrijdag van 8:30 tot 17:00 uur).

Reageren

Belanghebbenden kunnen vanaf vrijdag 7 januari 2020 gedurende zes weken schriftelijk (geen e-mail) of mondeling een zienswijze kenbaar maken op dit ontwerpbesluit omgevingsvergunning. Uw schriftelijke zienswijze richt u aan Burgemeester en wethouders van de gemeente Stichtse Vecht, Postbus 1212, 3600 BE Maarssen. Voor een mondelinge zienswijze neemt u contact op met de heer Johan Teters (14 0346).

Naar boven