Ontwerp bestemmingsplan Heuvelstraat Silvolde

Logo Oude IJsselstreek

Burgemeester en wethouders van de gemeente Oude IJsselstreek maken bekend, dat het ontwerp bestemmingsplan Heuvelstraat Silvolde met identificatienummer (planID) NL.IMRO.1509.BP000160-ON01 voor iedereen ter inzage ligt.

Plangebied en inhoud van het plan

Woningcorporatie Wonion en de gemeente hebben plannen om de Heuvelstraat in Silvolde te herontwikkelen. Er worden 34 woningen gesloopt en 28 nieuwe woningen gebouwd. Daarnaast wordt een bestaande twee-onder-een- kapwoning omgebouwd tot museum en energiehuis. Verder wordt de openbare ruimte opnieuw ingericht. Met het ontwerp bestemmingsplan Heuvelstraat Silvolde wordt bovengenoemde herontwikkeling mogelijk gemaakt.

Inzage

Het ontwerp bestemmingsplan Heuvelstraat Silvolde ligt van 6 februari 2020 tot 19 maart 2020 voor iedereen ter inzage. Wanneer u de stukken in het gemeentehuis wilt inzien, kunt u hiervoor een afspraak maken bij balie vergunningen. Voor het maken van een afspraak kunt u bellen naar 0315-292292 of een e-mail sturen naar balievergunningen@oude-ijsselstreek.nl. Het ontwerp bestemmingsplan is in elektronische vorm te raadplegen via www.ruimtelijkeplannen.nl en te verkrijgen via de website van de gemeente (www.oude-ijsselstreek.nl) wanneer u zoekt op de naam van het bestemmingsplan. In het gemeentehuis kunt u het ontwerp bestemmingsplan zowel in elektronische vorm als op papier bekijken. De elektronische vorm is hierbij juridisch bindend.

 

Reacties

Gedurende bovengenoemde termijn van terinzagelegging kan iedereen schriftelijk of mondeling een zienswijze op het ontwerp bestemmingsplan kenbaar maken bij de gemeenteraad van Oude IJsselstreek, Postbus 42, 7080 AA Gendringen. Voor het mondeling indienen van een zienswijze kunt u een afspraak maken via balie Vergunningen.

 

 

Naar boven