Vastgesteld bestemmingsplan “4e Herziening Schil, locatie Kromhout-Warmoezierspad” ter inzage

Logo Dordrecht

Overeenkomstig artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening ligt tijdens de openingsuren het door de gemeenteraad vastgestelde bestemmingsplan “4e herziening Schil, locatie Kromhout-Warmoezierspad” (NL.IMRO.0505.BP186Herzkromhout-3401) met bijbehorende stukken met ingang van 10 februari 2020 gedurende zes weken (tot en met 23 maart 2020) voor iedereen ter inzage in de hal van het Stadskantoor, Spuiboulevard 300 te Dordrecht. Het bestemmingsplan is tevens in te zien via de website www.dordrecht.nl/ruimtelijkeplannen en via www.ruimtelijkeplannen.nl onder het bovenvermelde planidentificatienummer.

Het plan voorziet in het deels slopen, het deels transformeren van de bebouwing op de hoek Kromhout-Warmoezierspad en het deels toevoegen van woningen waardoor in totaal 35 woningen en appartementen op deze locatie ontstaan.

Tot en met uiterlijk 23 maart 2020 kan degene die tijdig een wijze op het ontwerpbestemmingsplan bij de gemeenteraad naar voren heeft gebracht en degene aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat hij niet tijdig zijn zienswijze bij de gemeenteraad naar voren heeft gebracht tegen het vastgestelde bestemmingsplan beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State (Postbus 20019, 2500 AE Den Haag).

Het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan treedt in werking met ingang van 24 maart 2020. Indien gedurende de beroepstermijn bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State een verzoek om voorlopige voorziening is gedaan, wordt de inwerkingtreding van het vaststellingsbesluit opgeschort totdat op het verzoek is beslist.

 

Dordrecht, 7 februari 2020

Burgemeester en wethouders van Dordrecht.

Naar boven