Gemeente Beekdaelen - terinzagelegging ontwerp-wijzigingsplan - Vaesrade ong., Nuth

Logo Beekdaelen

Burgemeester en wethouders van Beekdaelen maken bekend op basis van artikel 3.6, lid 1, van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat zij op 21 januari heeft ingestemd met de terinzagelegging van het wijzigingsplan ‘Vaesrade ong. NUTH’. Het wijzigingsplan met bijbehorende stukken is digitaal in te zien op www.ruimtelijkeplannen.nl met identificatienummer

NL.IMRO.0951.WPVaesradeong-ON01. Het plan is van donderdag 6 februari tot donderdag 19 maart 2020, op afspraak, in te zien bij de afdeling Ruimte in het voormalige gemeentehuis van Onderbanken, Kloosterlaan 7 te Schinveld.

Waar gaat het wijzigingsplan over?

Het plan betreft de toepassing van een wijzigingsbevoegdheid (14.7) uit het bestemmingsplan Kern Vaesrade uit 2013 en voorziet in een juridisch-planologische wijziging ten behoeve van extra bouw- en bijgebouwmogelijkheden ter plaatse van de aanduiding 'Wro-zone - wijzigingsgebied 1'. Met het toevoegen van een bouwblok mag op dit perceel één vrijstaande woning worden gebouwd.

Bent u het met dit plan niet eens?

Stuur dan binnen de genoemde termijn van 6 weken een zienswijze aan het College van Burgemeester en Wethouders van de gemeente Beekdaelen, postbus 22000, 6360 AA Nuth of via gemeente@beekdaelen.nl. U dient in uw zienswijze de volgende zaken te vermelden: de naam van het plan, de reden van uw zienswijze, de datum, uw naam, uw adres, uw e-mailadres en uw handtekening.

Voor meer informatie kunt u van maandag t/m donderdag contact opnemen met de afdeling Ruimte, te bereiken via het algemene nummer van de gemeente 088-4502000

 

Naar boven