Ontwerpbestemmingsplan “Het Nieuwe Glas, Tuitjenhorn” en ontwerp-omgevingsvergunning (met coördinatieregeling), gemeente Schagen

Logo Schagen

De gemeenteraad van Schagen heeft op 14 mei 2019 besloten toepassing te geven aan de coördinatieregeling als bedoeld in artikel 3.30 Wet ruimtelijke ordening ten behoeve van het realiseren van een woningbouwplan op de percelen Delftweg 15-17 te Tuitjenhorn.

Vanwege de coördinatie worden de hieronder vermelde besluiten gelijktijdig ter inzage gelegd.

Burgemeester en wethouders van de gemeente Schagen maken op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat het ontwerpbestemmingsplan “Het Nieuwe Glas, Tuitjenhorn” voor de percelen Delftweg 15-17 te Tuitjenhorn ter inzage ligt.

Inhoud bestemmingsplan

Het bestemmingsplan zal voorzien in het wijzigen van de huidige bestemming “Bedrijf” naar “Wonen” c.a. Het bestemmingsplan bestaat uit regels, een verbeelding (plankaart) en een toelichting met bijlagen.

De omgevingsvergunning maakt het mogelijk om in de nieuwe woonwijk 42 (van de 60 geplande) woningen te realiseren. Het gaat daarbij om sociale koopwoningen, vrijstaande woningen en 2-onder-1-kap-woningen.

Inhoud omgevingsvergunning

De ontwerp omgevingsvergunning heeft betrekking op het realiseren van de hierboven genoemde woningen, conform de aanvraag d.d. 8 juli 2019 met zaaknummer O-19-0271.

Ter inzage

Het ontwerpbestemmingsplan en de daarbij behorende stukken

zijn met ingang van 5 februari 2020 gedurende zes weken digitaal in te zien via www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0441.THNHetNieuweGlas-ON01.

Het ontwerpbesluit en de daarbij behorende stukken zijn met ingang van 5 februari 2020 gedurende zes weken digitaal in te zien via https://www.schagen.nl/bestuur-organisatie/inzage-ontwerpomgevingsvergunningen_44199/ 

De bronbestanden zijn beschikbaar via:

http://schagen.gemeentedocumenten.nl/Bestemmingsplannen/NL.IMRO.0441.THNHetNieuweGlas-ON-01.

Zienswijze

Een ieder kan tijdens de inzagetermijn mondeling of (bij voorkeur) schriftelijk zienswijzen naar voren brengen omtrent het ontwerp. De schriftelijke zienswijzen moeten worden ingediend bij de gemeenteraad van Schagen, postbus 8, 1740 AA Schagen. Voor een mondelinge reactie kunt u een afspraak maken met de Afdeling Ruimte, tel. 0224-210236. Anonieme reacties en reacties via e-mail laten we buiten behandeling.

Schagen, 4 februari 2020

 

Naar boven