Ontwerp omgevingsvergunning en ontwerp verklaring van geen bedenkingen Gestraatje 55 Montfort

Logo Roerdalen

Burgemeester en wethouders van de gemeente Roerdalen maken ingevolge artikel 3.10 Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) bekend dat zij de ontwerp-omgevingsvergunning voor de bouw van een bedrijfsloods op het adres Gestraatje 55 in Montfort hebben vastgesteld. De gemeenteraad heeft in de vergadering van 19 september 2019 besloten om naar aanleiding van de betreffende aanvraag omgevingsvergunning een ontwerp verklaring van geen bedenkingen te verlenen.

 

Het plan en de omgevingsvergunning

De voorgenomen omgevingsvergunning is bedoeld voor de volgende activiteiten:

1. Het bouwen van een bedrijfsloods.

2. Het handelen in strijd met regels ruimtelijke ordening (artikel 2.1 lid 1 onder c Wabo). 

 

Inzage en raadplegen

De ontwerp omgevingsvergunning, ontwerp verklaring van geen bedenkingen en alle bijbehorende stukken liggen met ingang van 6 februari 2020 conform afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht gedurende 6 weken ter inzage. De stukken kunnen worden ingezien in het gemeentehuis bij het Servicepunt Roerdalen en zijn tevens elektronisch te raadplegen via www.ruimtelijkeplannen.nl onder de codering: NL.IMRO.1669.MFT20OVGESTRAAT55-OW01.

 

Zienswijzen

Gedurende de genoemde termijn van 6 weken kan een ieder schriftelijk of mondeling een zienswijze ten aanzien van de ontwerp omgevingsvergunning of ontwerp verklaring van geen bedenkingen kenbaar maken. Een schriftelijke zienswijze tegen de ontwerp omgevingsvergunning dient gericht te zijn aan het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Roerdalen, postbus 6099, 6077 ZH, Sint Odiliënberg. Een schriftelijke zienswijze tegen de ontwerp verklaring van geen bedenkingen dient gericht te zijn aan de gemeenteraad van Roerdalen, postbus 6099, 6077 ZH, Sint Odiliënberg. Voor het kenbaar maken van een mondelinge zienswijze kan een afspraak worden gemaakt met een van de medewerkers van het team Ruimtelijke en Economische Ontwikkeling. Een afspraak dient uiterlijk één week voor het einde van de terinzagelegging te zijn gemaakt. Het is niet mogelijk telefonisch een zienswijze kenbaar te maken.

 

Informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Sjoerd van Eck van het team Ruimtelijke en Economische Ontwikkeling, telefoon: (0475) 538 888.

Naar boven