Ontwerpbeschikking omgevingsvergunning, het bouwen van een agrarische (machineberging), Spreeuwenburgerweg 60 in Oisterwijk

Logo Oisterwijk

Spreeuwenburgerweg 60 Oisterwijk, het bouwen van een agrarische (machineberging). Dossiernummer 2018-0276, ingediend op 01-05-2018 Activeit; Bouwen; Strijdig gebruik bestemmingsplan)

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Oisterwijk maakt ingevolge het bepaalde in artikel 3.10 en 3.12 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) bekend dat zij voornemens zijn met toepassing van artikel 2.12, eerste lid, sub a, onder 3° van de Wabo, ten behoeve van  op de locatie Spreeuwenburgerweg 60 in Oisterwijk, medewerking te verlenen aan:

  • Het bouwen van een bouwwerk (artikel 2.1 lid 1 sub a van de Wabo);

  • Strijdig gebruik bestemmingsplan (artikel 2.1 lid 1 sub c van de Wabo).

 

Hiervoor is een ontwerpbeschikking omgevingsvergunning opgesteld.

 

Het categorieënbesluit is van toepassing

Op 6 april 2017 heeft de gemeenteraad op grond van artikel 6.5 lid 3 van het Besluit omgevingsrecht besloten om voor veehouderij-aanvragen categorieën aan te wijzen waarvoor een verklaring van geen bedenkingen niet is vereist. Aangezien in dit geval het aantal dieren afneemt en de emissies van ammoniak, geur en fijnstof dalen, is het categorieënbesluit van toepassing en hoeft het college geen (ontwerp)verklaring van geen bedenkingen te vragen aan de gemeenteraad.

 

Ter inzage

De aanvraag, de ontwerpbeschikking omgevingsvergunning en de bijbehorende stukken liggen met ingang van 7 februari 2020 ter inzage. De ontwerpbeschikking en bijbehorende stukken kunnen ingezien worden:

  • op de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl;

  • bij de Centrale Publieksbalie in het gemeentekantoor, De Lind 44 in Oisterwijk. U kunt hiervoor terecht tijdens de openingstijden. U kunt de ontwerpbeschikking 

Zienswijze

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan eenieder zijn zienswijze over de ontwerpbeschikking omgevingsvergunning en over de bijbehorende stukken, kenbaar maken bij het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Oisterwijk. De zienswijzen kunnen (bij voorkeur) schriftelijk via Postbus 10101, 5060 GA Oisterwijk ingediend worden, of anders mondeling bij de behandelend ambtenaar.

 

Naar boven