Structuurvisie vastgesteld World Food Center Ede

Logo Ede

Zaaknummer 113114

 

Op 23 januari 2020 heeft de gemeenteraad van Ede de structuurvisie ‘World Food Center Ede’ , met nummer NL.IMRO.0228.SVG2019EWFC0001-0301, vastgesteld.

Inzage

U kunt het plan en de daarbij behorende stukken van donderdag 6 februari tot en met woensdag 18 maart 2020 (digitaal) inzien bij de balie Bouwen, Wonen en Milieu in Raadhuis Publiekszaken, Raadhuisplein 3 in Ede. Voor openingstijden zie www.ede.nl/openingstijden. Voor het maken van een afspraak kunt u bellen naar het nummer (088) 116 9900.

Onder gerelateerde informatie op deze pagina vindt u een directe link naar het plan, hiermee wordt u doorgeleid naar de landelijke voorziening www.ruimtelijkeplannen.nl waar u het plan kunt inzien.

Gebied en gevolg

Op het kazerneterrein Maurits-Zuid verrijst de komende jaren het World Food Center. Dit is het plangebied van 28 hectare gelegen tussen station Ede-Wageningen, Parklaan, spoor en de Veluwe. Het terrein is onderdeel van het ontwikkelingsplan en bestemmingsplan kazerneterreinen. Met de ontwikkeling van het WFC is de planontwikkeling voor dit terrein een nieuwe richting ingeslagen, namelijk de ontwikkeling van een gemengd werk- en woongebied. Voor het realiseren van de planologische grondslag voor deze ontwikkeling is gekozen om eerst een structuurvisie vast te stellen, die vergezeld gaat met een milieueffectrapportage (MER).

Beroep

Het instellen van beroep - of een ander rechtsmiddel - tegen een structuurvisie is niet mogelijk.

 

 

Naar boven