Gemeente Grave - ontwerpbestemmingsplan - Meisevoort - Krekelberg, Gassel

Logo Grave

Burgemeester en wethouders van Grave maken overeenkomstig artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat het ontwerpbestemmingsplan 'Meisevoort - Krekelberg, Gassel' ter inzage wordt gelegd.

Aanvullend wordt bekendgemaakt dat burgemeester en wethouders op grond van artikel 6.12, lid 2 van de Wet ruimtelijke ordening, voornemens zijn om bij de vaststelling van het bestemmingsplan 'Meisevoort - Krekelberg, Gassel' de raad te adviseren geen exploitatieplan vast te stellen omdat de kosten anderszins zijn verzekerd (via een anterieure overeenkomst). Er wordt derhalve geen ontwerp-exploitatieplan ter inzage gelegd.

Het plangebied op de hoek van de Meisevoort en de Krekelberg in Gassel (kadastraal bekend als gemeente Grave, sectie L, nummer 1697). Voornemen is om hier twee nieuwe ruimte-voor-ruimte woningen te realiseren.

Het ontwerpbestemmingsplan en bijbehorende stukken en een zakelijke beschrijving van de anterieure overeenkomst liggen zes weken ter inzage van dinsdag 5 januari 2021 tot en met maandag 15 februari 2021. Een uitgeprint exemplaar kan worden ingezien bij de publieksbalie in het gemeentehuis tijdens openingstijden. Tegen betaling zijn afschriften verkrijgbaar. U kunt de stukken ook inzien op www.ruimtelijkeplannen.nl, onder ID-nummer NL.IMRO.0786.BPBuMeiskrekelb-ON01.

Gedurende voornoemde termijn van terinzagelegging kan eenieder schriftelijk of mondeling zijn zienswijze op het ontwerpbestemmingsplan kenbaar maken. Een schriftelijke zienswijze richt u aan de gemeenteraad van Grave, postbus 7, 5360 AA GRAVE. Voor een mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met de heer R. Harmsen, afdeling Publiek, team Ruimtelijk Beleid, algemeen telefoonnummer 0485-460300. Zienswijzen kunt u niet per e-mail indienen.

Grave, 22 december 2020

Burgemeester en wethouders van Grave

 

Naar boven