Vaststelling wijzigingsplan Molenweg 54, Oud-Vossemeer / Veerweg ong, Tholen

Logo Tholen

Burgemeester en wethouders van gemeente Tholen maken bekend dat zij op 21 januari 2020, ex artikel 3.6 Wet ruimtelijke ordening, het wijzigingsplan Molenweg 54, Oud-Vossemeer / Veerweg ong, Tholen ongewijzigd heeft vastgesteld.

Plangebied

Het plangebied is het perceel aan de Molenweg 54 te Oud-Vossemeer en het perceel op de hoek van de Veerweg en Postweg te Tholen.

Aanleiding

Dit wijzigingsplan heeft voor het perceel aan de Molenweg 54 te Oud-Vossemeer tot doel het wijzigen van de bestemming Agrarisch met bouwvlak naar Wonen met NED en voor de Veerweg te Tholen het realiseren van een agrarisch bouwvlak.

Inzage

Het ontwerp wijzigingsplan ligt van 31 januari 2020 tot en met 13 maart 2020, dus gedurende zes weken ter inzage in de leesruimte van het gemeentehuis te Tholen, Hof van Tholen 2 te Tholen.

U kunt de stukken online inzien via www.overheid.nl of op www.ruimtelijkeplannen.nl. Het plan heeft het kenmerk NL.IMRO.0716.wpveerwmolenTLNOVM-VG01

Beroep

Tegen het vaststellingsbesluit van het wijzigingsplan kan beroep worden ingesteld door een belanghebbende die kan aantonen redelijkerwijs niet in staat te zijn geweest tijdig een zienswijze in te brengen tegen het ontwerp(besluit).

Het beroepschrift moet worden gezonden aan de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 AE te 's-Gravenhage. De beroepstermijn bedraagt zes weken na terinzagelegging.

Inwerkingtreding besluit

Het besluit treedt in werking daags na afloop van de beroepstermijn. Indien gedurende de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening bij de voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State is gedaan, wordt de werking van het besluit opgeschort totdat op het verzoek is beslist. Bij toewijzing van het verzoek geeft de voorzitter van de afdeling aan op welke onderdelen van het plan de voorlopige voorziening betrekking heeft.

Naar boven