Vooraankondiging bestemmingsplan ‘Van Overstratenlaan 18’ Bergen op Zoom

Logo Bergen op Zoom

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Bergen op Zoom maakt overeenkomstig artikel 1.3.1. van het Besluit ruimtelijke ordening (Bro) bekend dat de volgende bestemmingsplannen worden opgesteld;

  • 1.

    ‘Van Overstratenlaan 18’. Het plangebied ligt aan de Van Overstratenlaan, tussen de Faurestraat en Bolwerk-Noord. Het plan voorziet in een bouwvlak ten behoeve van een nieuwe woning op de hoek van de Faurestraat en de Van Overstratenlaan naast de bestaande woning.

Het is op dit moment nog niet mogelijk reacties tegen het ontwerpbestemmingsplan naar voren te brengen. Dit komt later in de procedure wel aan de orde.

Het ontwerpbestemmingsplan zal op een nader te bepalen tijdstip gedurende zes weken ter inzage gelegd worden in het Stadskantoor aan de Jacob Obrechtlaan 4 te Bergen op Zoom en is dan ook te bekijken op de gemeentelijke website en via de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl. Zodra het ontwerpbestemmingsplan ter inzage wordt gelegd, wordt dit vooraf gepubliceerd in de Bergen op Zoomse bode, op de gemeentelijke website en in de Staatscourant.

Voor meer informatie over deze vooraankondiging kunt u contact opnemen met het team Ruimtelijke Ordening (telefoonnummer 0164-277491).

Naar boven