Ontwerp omgevingsvergunning Glinthuisweg 19 Hasselt

Logo Zwartewaterland

Burgemeester en wethouders van de gemeente Zwartewaterland maken bekend dat zij voornemens zijn om een omgevingsvergunning voor Glinthuisweg 19 te Hasselt te verlenen met toepassing van de buitenplanse afwijking als bedoeld in artikel 2.12 eerste lid sub a onder 3 van de Wabo.

Het bijbehorende plan voorziet in het verbouwen en wijzigen van het gebruik van het bestaande pand voor wonen (twee wooneenheden) met een bed & breakfast.

Het ontwerpbesluit en de aanvraag liggen met ingang van 31 december 2020 gedurende zes weken ter inzage in het gemeentehuis. U kunt daar de stukken op afspraak inzien op werkdagen van 8:30 tot 12:30 uur. Gedurende de termijn van de ter inzage legging kan een ieder zienswijzen, bij voorkeur schriftelijk, omtrent het voornemen naar voren brengen bij het college van burgemeester en wethouders van Zwartewaterland. Ook bestaat de mogelijkheid mondelinge zienswijzen, na telefonische afspraak, in te dienen. Na de termijn van de ter inzage legging zal de definitieve besluitvorming plaatsvinden.

Naar boven