Vaststelling bestemmingsplan Wolvenjacht Zwartsluis

Logo Zwartewaterland

Burgemeester en wethouders van de gemeente Zwartewaterland maken op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening het volgende bekend: De gemeenteraad van Zwartewaterland heeft op 10 december 2020 besloten het bestemmingsplan Wolvenjacht Zwartsluis vast te stellen. De gemeenteraad heeft besloten om voor dit bestemmingsplan geen exploitatieplan vast te stellen.

Het bestemmingsplan voorziet in de planologische wijziging van de huidige bestemming ‘bedrijf’ naar ‘wonen’ en ‘recreatie’.

Inzage

Het bestemmingsplan ligt met ingang van 24 december 2020, samen met de bijbehorende stukken, gedurende zes weken ter inzage. Het plan is raadpleegbaar via de website www.ruimtelijkeplannen.nl het planidentificatienummer is: NL.IMRO.1896.BP0067-VS01.

Gelet op de huidige maatregelen in relatie tot het Coronavirus is de papieren versie van het bestemmingsplan enkel op afspraak, in het gemeentehuis, in te zien. Hiervoor kunt u een afspraak maken via telefoonnummer 14038.

Beroep

Tegen het besluit tot vaststelling kan van 24 december 2020 t/m 03 februari 2021 door belanghebbenden, die redelijkerwijs niet in staat te zijn geweest om een zienswijze in te dienen, beroep worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State.

Als een belanghebbende beroep instelt kan deze verzoeken om een voorlopige voorziening. Dit verzoek moet worden gericht aan de voorzieningenrechter van de hiervoor genoemde afdeling.

Het vaststellingsbesluit treedt in werking op 04 februari 2021, tenzij voor deze datum een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend. In dat geval wordt het besluit opgeschort totdat op het verzoek is beslist.

Naar boven