Ontwerp bestemmingsplan Husselsesteeg 24, Putten

Logo Putten

Van 24 december 2020 tot 4 februari 2021 ligt het ontwerpbestemmingsplan Husselsesteeg 24 ter inzage. Het ontwerpbestemmingsplan heeft betrekking op het transformeren van het voormalige recreatieterrein Goorzicht. In plaats van de recreatie bestemming komen op het perceel twee woonpercelen te liggen. Het betreft een woning op de locatie van de voormalige beheerderswoning en één extra woning op de achterzijde van het perceel die aansluit bij de stedenbouwkundige ontwikkeling van het perceel Husselsesteeg 22.

 

U kunt het bestemmingsplan inzien via de website www.ruimtelijkeplannen.nl. Het bestemmingsplan is te raadplegen onder het volgende idn-nummer: NL.IMRO.0273.BPBGHussteeg24-ON01. Indien u vragen heeft over het bestemmingsplan kunt u contact opnemen via (0341) 359 731. Ook is het mogelijk om via dit telefoonnummer een afspraak te maken om de inhoud van het bestemmingsplan te bespreken.

 

Binnen de termijn dat het ontwerpbestemmingsplan ter inzage ligt, kunt u een zienswijze over het plan indienen. Dit kan zowel schriftelijk als mondeling. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken via telefoonnummer (0341) 359 731. Een schriftelijke zienswijze kunt u indienen bij de gemeenteraad van Putten, Postbus 400, 3880 AK Putten. U kunt ook mailen naar info@putten.nl.

Naar boven