Ontwerp Beeldkwaliteitsplan Geestdorp 30D en 30E,

Logo Woerden

Burgemeester en wethouders van Woerden maken bekend dat het ontwerp ter inzage ligt van 24 december 2020 tot en met 3 februari 2021.

Dit beeldkwaliteitsplan is opgesteld op basis van de welstandsnota, gebied B1 en het rapport “Versterken oeverwallen Oude Rijn in het Venster Bodegraven – Woerden”. In het laatst genoemde document staan ook referentieplaatjes en achtergrond informatie. Dit beeldkwaliteitsplan wordt bij vaststelling van het bestemmingsplan Geestdorp 30D en 30E aan de welstandsnota gekoppeld.

 

Inzien

Het ontwerp beeldkwaliteitsplan kunt u tijdens de genoemde termijn inzien op www.woerden.nl > inwoner > bouwen, verbouwen en slopen > bestemmingsplannen > bestemmingsplannen in voorbereiding. U kunt het beeldkwaliteitsplan ook inzien op www.ruimtelijkeplannen.nl onder NL.IMRO.0632.BPGEESTDORP30D-bOW1. Bijlage 1 van de regels van het bestemmingsplan. Vanwege het coronavirus wordt geadviseerd alleen naar het gemeentehuis te komen indien dit noodzakelijk is.

 

inspraak

Gedurende bovengenoemde termijn van terinzagelegging kan een ieder schriftelijk of mondeling een inspraakreactie indienen. Schriftelijke reacties onder vermelding van ‘Ontwerp beeldkwaliteitsplan Geestdorp 30D en 30E’ kunt u indienen bij: Gemeenteraad Woerden. Postbus 45, 3440AA Woerden

Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u op werkdagen telefonisch een afspraak maken met de heer Lacroix via telefoonnummer 348-428889. Voor vragen of meer informatie kunt u ook bij hem terecht.

 

Naar boven