Gemeente Nijkerk – Ontwerpuitwerkingsplan Bouwplan Kerkplein, Nijkerk

Logo Nijkerk

 

Burgemeester en wethouders van de gemeente Nijkerk maken bekend dat het ontwerpuitwerkingsplan Bouwplan Kerkplein, Nijkerk ter inzage komt te liggen. Het ontwerpuitwerkingsplan voorziet binnen de uitwerkingsregels van het bestemmingsplan Binnenstad Nijkerk 2018 in het planologisch mogelijk maken van maximaal 100 woningen, maximaal 250 m2 detailhandel en een parkeergarage op de locatie Kerkplein, Nijkerk. Het plangebied is gelegen aan de westkant van de binnenstad van Nijkerk en wordt omsloten door de straten Torenstraat, Brink en Holkerstraat.

Inzage

Het ontwerpbestemmingsplan ligt met ingang van donderdag 24 december 2020 zes weken ter inzage.

De stukken zijn in te zien in het stadhuis, Kolkstraat 27 te Nijkerk, uitsluitend op afspraak. Dit kan bij voorkeur via https://afspraak.nijkerk.eu of via telefoonnummer 14-033.

Daarnaast is het bestemmingsplan online te raadplegen via de link http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0267.BP0165-0001. Via www.nijkerk.eu/ter-inzage is het ontwerpuitwerkingsplan eveneens te raadplegen.

Zienswijzen

Vanaf donderdag 24 december 2020 kunnen belanghebbenden gedurende zes weken naar keuze online, schriftelijk of mondeling een zienswijze bij het College van B&W naar voren brengen. Op de website van de gemeente Nijkerk vindt u een online formulier onder de publicatie van het ontwerpuitwerkingsplan.

Het schriftelijk indienen van een zienswijze kan bij het College van B&W van Nijkerk, Postbus 1000, 3860 BA Nijkerk. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kan tijdens werkdagen tussen 10.00 uur en 12.00 uur contact worden opgenomen met het team Planvorming, tel. 14 033.

 

Nijkerk, 23 december 2020

Naar boven