Bestemmingsplan ‘Kom Haaren, Kerkeind 1-5f' onherroepelijk

Logo Haaren

Burgemeester en wethouders van gemeente Haaren maken bekend dat het bestemmingsplan ‘Kom Haaren, Kerkeind 1-5f’ onherroepelijk is geworden.

Het bestemmingsplan voorziet in het planologisch vastleggen van de bestaande bebouwing aan Kerkeind 1 t/m 5f in Haaren. Ook voorziet het plan in het positief bestemmen van onzelfstandige woonruimten (gezinsvervangend tehuis) als zelfstandige woonruimten (levensloopbestendige woningen/appartementen).

De gemeenteraad heeft op 29 oktober 2020 het bestemmingsplan ‘Kom Haaren, Kerkeind 1-5f’ vastgesteld. Het vastgestelde bestemmingsplan met de daarop betrekking hebbende stukken en het raadsbesluit hebben voor een ieder vanaf 05 november 2020 tot en met 16 december 2020 ter inzage gelegen. De beroepstermijn liep van 06 november 2020 tot en met donderdag 17 december 2020. Tegen het vaststellingsbesluit van de gemeenteraad is bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State binnen de beroepstermijn geen beroep ingesteld. Het bestemmingsplan is daardoor met ingang van 18 december 2020 onherroepelijk geworden.

Het onherroepelijke bestemmingsplan ‘Kom Haaren, Kerkeind 1-5f’ is te raadplegen via de landelijke voorziening www.ruimtelijkeplannen.nl en via de gemeentelijke website www.haaren.nl.

Haaren, 23 december 2020

Burgemeester en wethouders van Haaren

Naar boven