Ontwerp bestemmingsplan Paterslaan De Rips ter inzage

Logo Gemert-Bakel

Burgemeester en wethouders van Gemert-Bakel maken, ingevolge artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening in combinatie met afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht, bekend dat het bestemmingsplan “Paterslaan De Rips” met ID-nummer NL.IMRO.1652.BPPaterslaan-ON01 ter inzage ligt.

Dit bestemmingsplan regelt de ontwikkeling van maximaal 43 woningen aan de Paterslaan in De Rips.

Stukken inzien

Vanwege de maatregelen rondom het coronavirus vragen wij u het bestemmingsplan online in te zien op www.ruimtelijkeplannen.nl. Mocht u echt geen gelegenheid zien om het bestemmingsplan online te bekijken, dan kunt een afspraak maken om deze in het gemeentehuis in te zien. Het bestemmingplan ligt met ingang van woensdag 30 december 2020 gedurende zes weken ter inzage.

Zienswijze indienen

Iedereen heeft de gelegenheid binnen de hierboven vermelde termijn schriftelijk of mondeling zijn of haar zienswijze op het ontwerp van het bestemmingsplan kenbaar te maken bij de gemeenteraad van Gemert-Bakel. Indien u mondeling uw zienswijze kenbaar wilt maken, kunt u een afspraak maken via de website.

Crisis- en herstelwet

Op het bestemmingsplan “Paterslaan De Rips” is de Crisis- en herstelwet van toepassing (van belang in de beroepsfase). De Crisis- en herstelwet is te raadplegen op www.wetten.overheid.nl.

Gemert, 29 december 2020

Naar boven