BEKENDMAKING VOORONTWERP BESTEMMINGSPLAN Sasse Poort, Sas van Gent

Logo Terneuzen

 

ARTIKEL 3.1.1 Besluit ruimtelijke ordening

 

Burgemeester en wethouders van Terneuzen maken bekend dat ter inzage wordt gelegd het voorontwerp bestemmingsplan Sasse Poort, Sas van Gent.

Doel bestemmingsplan

Het doel van dit bestemmingsplan is de verplaatsing van twee supermarkten (Albert Heijn en Lidl) naar het bedrijventerrein Sasse Poort en de herontwikkeling van de huidige winkellocaties tot woningbouw.

Inzien bestemmingsplan

Het voorontwerp bestemmingsplan met bijbehorende stukken liggen ter inzage van donderdag 24 december 2020 tot en met woensdag 3 februari 2021. Het voorontwerp bestemmingsplan met identificatienummer NL.IMRO.0715.BPSVG09-VO01 is te raadplegen op de website www.ruimtelijkeplannen.nl en op http://www.terneuzen.nl/Inwoners_Terneuzen/Wonen/Bestemmingsplannen. De stukken kunnen ook digitaal worden ingezien bij de publieksbalie in Terneuzen. Wij vragen u voor het inzien van de stukken een telefonische afspraak te maken via telefoonnummer 14 0115.

Online presentatie van het voorontwerp bestemmingsplan

Adviesbureau Rho informeert u graag nader over de inhoud van het voorontwerp bestemmingsplan. Dit gebeurt vanwege corona en de geldende maatregelen digitaal. Vanaf dinsdag 12 januari 2021 om 12.00 uur is de presentatie te bekijken op de projectpagina www.terneuzen.nl/sassepoort.

Inspraakreacties

Tijdens de inzagetermijn kan iedereen schriftelijk of mondeling een inspraakreactie indienen bij het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Terneuzen, postbus 35, 4530 AA Terneuzen. Voor het indienen van mondelinge inspraakreactie vragen wij u een afspraak te maken met de heer L. van Immerseel van het team Planvorming, telefoon 14 0115 (vanuit het buitenland 0031 115 455000). Van een mondelinge inspraakreactie maken wij een verslag. Een inspraakreactie kunt u ook per e-mail verzenden aan wro@terneuzen.nl.

De (overleg-)instanties die bij dit bestemmingsplan van belang zijn worden door ons gevraagd advies uit te brengen.

Terneuzen, 23 december 2020

Burgemeester en wethouders van Terneuzen,

De burgemeester, J.A.H. (Jan) Lonink

 

Naar boven