Ontwerp omgevingsvergunning en ontwerp verklaring van geen bedenkingen Bolksbeekweg 4 Lochem

Logo Lochem

(NL.IMRO.0262.buBolksbeekweg4Lo-OV31.)

Burgemeester en wethouders van de gemeente Lochem maken bekend dat zij met toepassing van artikel 2.12, lid 1 onder a, sub 3° van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo), een ontwerp-omgevingsvergunning willen verlenen voor:

  • Het uitbreiden van een schoolgebouw aan Bolksbeekweg 4 Lochem, zaaknr. 2020-173131

Ter inzage

De aanvraag, het ontwerpbesluit en de bijbehorende stukken zijn voor een ieder in te zien met ingang van 24 december 2020 tot en met 3 februari 2021. De aanvraag, het ontwerpbesluit en de bijbehorende stukken kunnen gedurende de hiervoor genoemde termijn worden ingezien op de website www.ruimtelijkeplannen.nl. Op deze website klikt u op de knop "Zoeken plannen", waarna u de mogelijkheid heeft het bestemmingsplan op te roepen via het invullen van de locatie, de naam van het ontwerp bestemmingsplan of het planid-nummer (NL.IMRO.0262.buBolksbeekweg4Lo-OV31).

Op www.lochem.nl, tabblad ‘Woning, bouw en verbouw’ onder ‘Stukken inzien’ kunt u een directe link vinden naar de plaats waar de aanvraag, het ontwerpbesluit en de bijbehorende stukken digitaal kunnen worden ingezien. U kunt tevens op afspraak bij de publieksbalie, Hanzeweg 8 in Lochem en Hoofdstraat 45 in Gorssel de stukken inzien (digitaal of op verzoek op papier).

Zienswijze

Gedurende de bovengenoemde termijn kan iedereen ten aanzien van het ontwerp bestemmingsplan mondeling, schriftelijk of digitaal zienswijzen naar voren brengen bij de gemeenteraad. Een schriftelijke zienswijze richt u aan de gemeenteraad, Postbus 17, 7240 AA Lochem. Een digitale zienswijze kunt u uitsluitend indienen via www.lochem.nl/zienswijze, onder vermelding van: zienswijze ontwerp bestemmingsplan Bolksbeekweg 4 Lochem. U heeft hiervoor uw DigiD inlogcode nodig. Zienswijzen kunnen niet per email worden ingediend.

Voor het inbrengen van een mondelinge zienswijze kan een afspraak worden gemaakt.

In uw zienswijze vermeldt u in ieder geval:

  • ontwerp bestemmingsplan

  • het zaaknummer 2020-173131

  • uw naam en adres

  • de datum waarop u de zienswijze indient

  • onderbouwing van uw zienswijze

Informatie

Voor meer informatie kunt u terecht bij de afdeling publiekscontacten, Hanzeweg 8 in Lochem, telefoon (0573) 289 222.

 

Naar boven