Tervisielegging Ontwerpbesluit Omgevingsvergunning (NL.IMRO.0153.20192222-0002)

Logo Enschede

Burgemeester en wethouders van de gemeente Enschede maken bekend dat zij in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht voornemens zijn vergunning te verlenen:

 

Voor : handelen in strijd met regels ruimtelijke ordening ten behoeve van het voortzetten van het reeds bestaande zonnepark Boeldershoek-West voor de duur van 25 jaar, gerekend vanaf 14 maart 2017 (dus tot 14 maart 2042)

Locatie: Zonnepark Boeldershoek-West

Kenmerk: V-2019-2222

 

Inzien ontwerpbesluit

De aanvraag, het ontwerpbesluit en de bijbehorende stukken liggen van 24 december 2020 tot en met 3 februari 2021 ter inzage.

Ontwerpbesluit digitaal inzien

Het ontwerpbesluit en de ruimtelijke onderbouwing met de daarbij behorende stukken kunnen digitaal worden ingezien op

http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0153.20192222-0002.

De bronbestanden kunnen worden gedownload via de webpagina

http://publiek.tercera-ro.nl/officieel/0153/NL.IMRO.0153.20192222-0002/

 

Dit kan op de volgende manieren: door te klikken op de link of deze link te kopiëren in uw browser. Ook kunt u op de website www.ruimtelijkeplannen.nl zoeken op naam.

Papieren versie ontwerpbesluit inzien:

Wilt u liever de papieren versie van het ontwerpbesluit inzien? Neemt u dan contact met ons op. Dit kan digitaal via vergunning@enschede.nl of telefonisch via nummer 053 4817100. U ontvangt dan van ons een pdf-versie van de gevraagde stukken.

Nadere toelichting of inzien ontwerpbesluit op stadskantoor is niet mogelijk:

Vanwege de verscherpte maatregelen tegen het coronavirus is het voorlopig niet mogelijk om een afspraak te maken voor het inzien van en/of het geven van een nadere toelichting over het ontwerpbesluit.

Heeft u vragen of wit u een nadere toelichting?

Wilt u vragen stellen over het ontwerpbesluit of een nadere toelichting ontvangen? Dan kunt u een e-mail sturen aan vergunning@enschede.nl. Wij verzoeken u in de mail de naam van het ontwerpbesluit, uw naam en telefoonnummer te vermelden.

Reageren

Binnen de periode van ter inzagelegging kunnen schriftelijk zienswijzen worden ingebracht. Deze moeten worden gericht aan het College van Burgemeester en Wethouders (Postbus 20, 7500 AA Enschede). U wordt verzocht bij correspondentie het kenmerk van deze aanvraag te vermelden.

Vanwege de verscherpte maatregelen tegen het coronavirus is het voorlopig niet mogelijk om een afspraak te maken voor het indienen van een mondelinge zienswijze.

Wij wijzen u er op dat slechts beroep tegen het uiteindelijke besluit kan worden ingediend als ook een zienswijze is ingebracht tegen het ontwerpbesluit.

Naar boven