Vaststelling herziening bestemmingsplan Nieuw-Loosdrechtsedijk 87 te Loosdrecht

Logo Wijdemeren

Het betreft hier een zogenaamd reparatieplan (tussenuitspraak) naar aanleiding van de uitspraak van de Raad van State van 26 augustus 2020. Het is op basis van deze uitspraak nodig een wijziging van de regels vast te stellen. De gemeenteraad heeft daartoe besloten op 10 december 2020.

 

De navolgende artikelleden van het besluit tot vaststelling het bestemmingsplan Nieuw-Loosdrechtsedijk 87 te Loosdrecht van 6 juni 2019 worden als volgt vervangen:

· Artikel 3, lid 3.3.2. onder e, wordt vervangen door:

de activiteit voorziet op eigen terrein in voldoende parkeergelegenheid één en ander overeenkomstig de "Beleidsregel parkeernormen gemeente Wijdemeren" die het college op 31 maart 2015 heeft vastgesteld;

· Artikel 3, lid 3.4.2, onder g, wordt vervangen door:

er wordt voorzien op eigen terrein in voldoende parkeergelegenheid één en ander overeenkomst de "Beleidsregel parkeernormen gemeente Wijdemeren" die het college op 31 maart 2015 heeft vastgesteld, waarbij één verhuurbare ruimte gelijk wordt gesteld met een “recreatieverblijf, niet op park”.

 

Inzage 

Het vastgestelde bestemmingsplan ligt vanaf 24 december 2020 gedurende een termijn van zes weken ter inzage. De stukken zijn digitaal te raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl NL.IMRO.1696.BP9600Nld872020-va00. U kunt de stukken ook digitaal opvragen via info@wijdemeren.nl.

 

Beroep 

Als direct-belanghebbende kunt u gedurende de termijn van terinzagelegging tegen het besluit tot vaststelling beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage. Het besluit tot vaststelling en de daarmee het bestemmingsplan treedt in werking met ingang van de dag na afloop van de beroepstermijn, tenzij binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening wordt ingediend. In dat geval treedt het bestemmingsplan niet in werking voordat op dit verzoek is beslist.

Zowel voor het instellen van beroep als het verzoeken om een voorlopige voorziening is griffiegeld verschuldigd.

 

Naar boven