Kennisgeving ontwerpbestemmingsplan Blokzijl, Zuiderzeeweg 1

Logo Steenwijkerland

Het ontwerpbestemmingsplan Blokzijl, Zuiderzeeweg 1 van de gemeente Steenwijkerland ligt ter inzage. Het plan heeft betrekking op het perceel aan de Zuiderzeeweg 1 te Blokzijl.

De stukken liggen van 23 december 2020 tot en met 26 januari 2021 ter inzage in het gemeentehuis. In verband met het coronavirus, is het ontwerpbestemmingsplan alleen op afspraak in te zien in het gemeentehuis. Wij vragen u om zoveel mogelijk online het ontwerpplan te raadplegen. Als u vragen heeft of toch een afspraak wilt maken, dan kan dat via het algemene telefoonnummer 14 0521 of via de gemeentelijke website.

Daarnaast kunt u het ontwerpbestemmingsplan raadplegen via: https://www.ruimtelijkeplannen.nl/viewer/view?planidn=NL.IMRO.1708.BZLZuiderzeeweg1BP-ON01

De bestanden zijn beschikbaar op het webadres: https://publiek.tercera-ro.nl/officieel/1708/NL.IMRO.1708.BZLZuiderzeeweg1BP-ON01

Reageren?

Over het ontwerpbestemmingsplan kan iedereen tot en met 26 januari 2021 mondeling of schriftelijk een zienswijze bij de gemeenteraad naar voren brengen.

Naar boven