Opheffing Gemeenschappelijke Regeling werkorganisatie voor de gemeenten Pekela en Veendam

Logo Veendam

Het college van burgemeester en wethouders en de burgemeester van de gemeente Pekela hebben op 24 november 2020 besloten om de "Gemeenschappelijke Regeling werkorganisatie voor de gemeenten Pekela en Veendam” op te heffen met ingang van 1 januari 2021, onder voorbehoud van toestemming van de gemeenteraad van Pekela.

 

In de vergadering van 15 december 2020 heeft raad van de gemeente Pekela toestemming verleend aan het college en de burgemeester van Pekela voor de opheffing van de Gemeenschappelijke Regeling.

 

Het college van burgemeester en wethouders en de burgemeester van de gemeente Veendam hebben op 16 december 2020 besloten om de "Gemeenschappelijke Regeling werkorganisatie voor de gemeenten Pekela en Veendam” op te heffen met ingang van 1 januari 2021.

 

In de vergadering van 14 december 2020 heeft de raad van de gemeente Veendam toestemming verleend aan het college en de burgemeester van Veendam voor de opheffing van de Gemeenschappelijke Regeling.

 

Dat betekent dat de "Gemeenschappelijke Regeling werkorganisatie voor de gemeenten Pekela en Veendam” wordt opgeheven met ingang van 1 januari 2021.

 

De rechtspersoon het Openbaar Lichaam De Kompanjie bijft bestaan, totdat de liquidatie van de rechtspersoon is afgerond.

 

Naar boven