Vastgesteld bestemmingsplan Laan van Osseveld

Logo Apeldoorn

 

Vanaf 24 december 2020 ligt gedurende 6 weken ter inzage het bij raadsbesluit van 17 december 2020 vastgestelde bestemmingsplan Laan van Osseveld met identificatiecode NL.IMRO.0200.bp1396-vas1. Het plan betreft de gehele Laan van Osseveld plus de aansluiting van de Laan van Zevenhuizen op de kruising met de Deventerstraat. Het bestemmingsplan maakt de ondertunneling van de spoorwegovergang in de Laan van Osseveld mogelijk en daarnaast de verbreding van de gehele Laan van Osseveld naar vier rijstroken. Verder zal de rotonde ter hoogte van de Veenhuizerweg worden omgezet naar een kruising met een verkeersregelinstallatie en zullen de kruisingen met de Deventerstraat en met Het Rietveld worden aangepast. Het bestemmingsplan is ongewijzigd vastgesteld.

Tegen het ontwerp van het plan zijn zienswijzen naar voren gebracht. De gemeenteraad heeft bij de vaststelling geen wijzigingen in het plan aangebracht. Daarom kunnen beroep instellen:

∙ een belanghebbende die tijdig een zienswijze bij de gemeenteraad naar voren heeft gebracht;

∙ een belanghebbende die aantoont dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest zijn zienswijze bij gemeenteraad naar voren te brengen.

Tot en met 4 februari 2021 kunt u uw beroepschrift indienen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Wij wijzen u er op dat dit bestemmingsplan een project betreft waarvoor afdeling 2 van hoofdstuk 1 van de Crisis- en herstelwet van toepassing is. Daarom moet u de beroepsgronden in uw beroepschrift opnemen en kunt u de beroepsgronden na afloop van de beroepstermijn niet meer aanvullen.

Het instellen van beroep schorst het besluit niet. Degene die beroep instelt kan daarnaast een verzoek om voorlopige voorziening (schorsing) indienen bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Het digitale bestemmingsplan is te raadplegen via onze website www.apeldoorn.nl/inzage, onder het kopje Ter inzage, Bestemmingsplannen.

Het vastgestelde bestemmingsplan ligt ook ter inzage bij het Omgevingsloket. Vanwege het voorkomen van de verspreiding van het coronavirus willen wij het aantal afspraken in het stadhuis beperken. Daarom is het op dit moment niet mogelijk om (online) een fysieke afspraak te maken bij het Omgevingsloket. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met mevrouw F. van Dijk op telefoonnummer 14055 of via mail f.vandijk@apeldoorn.nl

Apeldoorn, 23 december 2020

Naar boven