Vastgesteld uitwerkingsplan Kloppe-ven, Horn - Gemeente Leudal

Logo Leudal

Burgemeester en wethouders van de gemeente Leudal maken op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend, dat zij op 1 december 2020 hebben besloten het ontwerp van het uitwerkingsplan ‘Kloppe-ven Horn’, zoals dat van 24 september 2020 tot en met 4 november 2020 ter inzage heeft gelegen, ongewijzigd vast te stellen.  Het plan maakt de bouw mogelijk van 5 vrijstaande levensloopbestendige woningen aan de Hagelkruis in Horn.

Ter inzage legging

Het vaststellingsbesluit en de bijbehorende planstukken liggen met ingang van donderdag 24 december 2020 tot en met woensdag 3 februari 2021 voor een ieder ter inzage bij de publieksbalie in Heythuysen, Leudalplein 1, gedurende de openingstijden van de receptie.Digitaal is het plan beschikbaar gesteld op de landelijke website voor ruimtelijke plannen en in te zien via de hyperlink NL.IMRO.1640.UP20HoKloppeven-VG01 (= planidentificatienummer). De bronbestanden zijn beschikbaar via de link ‘Bronbestanden Kloppe-ven Horn - VG01’.

Beroep\voorlopige voorziening

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan tegen het vaststellingsbesluit een gemotiveerd, gedagtekend en ondertekend beroepschrift worden ingediend bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag, door een belanghebbende die aantoont dat hij\zij redelijkerwijs niet in staat is geweest zich overeenkomstig artikel 3.8 Wro juncto afd. 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht tijdig met een zienswijze op het ontwerp-uitwerkingsplan te wenden tot het college van burgemeester en wethouders.

Het vastgestelde uitwerkingsplan treedt in werking op de dag na afloop van de beroepstermijn. Een ingesteld beroep schorst de inwerkingtreding van het plan niet. Wel is het mogelijk de Voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State schriftelijk te verzoeken een voorlopige voorziening te treffen. De inwerkingtreding van het vastgestelde uitwerkingsplan wordt dan opgeschort, totdat op het verzoek is beslist. Voor het indienen van een beroepschrift en een verzoek om voorlopige voorziening is griffierecht verschuldigd.

 

Naar boven