ONTWERPOMGEVINGSVERGUNNING Jozefkerk, Sint Jozefplein 1 te Geldrop,

Logo Geldrop-Mierlo

 

Burgemeester en wethouders van Geldrop-Mierlo maken bekend dat zij voornemens zijn om een omgevingsvergunning te verlenen als bedoeld in artikel 2.1 lid 1 sub c en artikel 2.12 lid 1 sub a onder 3 Wabo.

De omgevingsvergunning is aangevraagd om 30 zorgwoningen mogelijk te maken in de Jozefkerk te Geldrop, die voorheen als kerk in gebruik was.

 

Inzage

Het ontwerp van de omgevingsvergunning, inclusief de bijbehorende stukken, kan vanaf donderdag 24 december 2020 tot en met woensdag 3 februari 2021 op de volgende wijze worden ingezien:

 

  • in de publiekshal van het gemeentehuis aan de Meent 2 in Geldrop, van maandag tot en met vrijdag tijdens openingstijden. Op deze locaties zijn voorzieningen getroffen in het kader van het weren van het Coronavirus.

 

Zienswijzen

Gedurende de periode van de inzagetermijn kan iedereen mondeling of schriftelijk zienswijzen indienen. Wilt u schriftelijk reageren? Stuurt u dan een brief aan burgemeester en wethouders van Geldrop-Mierlo, Postbus 10101, 5660 GA Geldrop. Geef in uw brief aan dat deze over de ontwerp-omgevingsvergunning ‘Jozefkerk” gaat. Geef ook aan waarom u het wel of niet eens bent met de ontwerp-omgevingsvergunning.

Wilt u mondeling reageren? Maakt u hiervoor dan op tijd een afspraak met Rosalie de Bont of Yvonne de Kok van de afdeling Ruimte, via telefoonnummer 14 040.

 

 23 december 2020

 

Naar boven