Bouw schietfaciliteiten op het kazerneterrein van Kamp Soesterberg aan het Zeisterspoor

Logo Amersfoort

Ontwerpbesluit omgevingsvergunning

Burgemeester en wethouders van Amersfoort maken bekend dat zij het voornemen hebben om met toepassing van artikel 2.12 lid 1, sub a onder 3 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) af te wijken van het bestemmingsplan Berg-Utrechtseweg ten behoeve van de bouw van schietfaciliteiten op het kazerneterrein van Kamp Soesterberg aan het Zeisterspoor. Het gaat daarbij om de bouw van een facilitair gebouw, een energiegebouw, een oefentoren en –gebouw en parkeervoorzieningen alsmede een hekwerk, dat wordt geplaatst rondom een terrein ter grootte van circa 3 hectare.

 

Ter inzage

Het ontwerpbesluit tot het verlenen van een omgevingsvergunning en de ontwerpverklaring van geen bedenkingen van de raad liggen met de bijbehorende stukken vanaf 24 december 2020 voor een periode van 6 weken voor een ieder ter inzage in de publiekshal van het stadhuis, Stadhuisplein 1 te Amersfoort. Ook zijn de stukken te zien via www.amersfoort.nl/bestemmingsplannen of via www.ruimtelijkeplannen.nl (planidentificatie NL.IMRO.0307.OV00066-0201).

 

Zienswijzen

Gedurende de periode van ter inzage legging (van donderdag 24 december 2020 tot en met woensdag 3 februari 2021) kan een ieder schriftelijk of mondeling zienswijzen over de ontwerpomgevingsvergunning en de ontwerpverklaring van geen bedenkingen naar voren brengen.

Het schriftelijk indienen van een zienswijze kan op 2 manieren:

1. Een brief schrijven en deze per post verzenden naar: Gemeente Amersfoort, ter attentie van de heer D. Schalks

Afdeling Stad & Ontwikkeling

Postbus 4000

3800 EA Amersfoort

Vermeld in uw zienswijze op welk ontwerpbesluit uw zienswijze betrekking heeft.

2. Via het Online formulier: zienswijze indienen (DigiD). Met dit formulier kunt u digitaal een zienswijze indienen; inloggen met DigiD is hierbij verplicht. De link naar het formulier vindt u op de gemeentelijke website bij bouwen en verbouwen > plannen in procedure > ontwerpbesluiten omgevingsvergunning > schietfaciliteiten Kamp Soesterberg. Als u uw zienswijze digitaal indient, krijgt u een bevestiging via het e-mailadres dat u heeft ingevuld. Uw zienswijze komt automatisch bij de juiste afdeling terecht. Meer weten over DigiD? Kijk op www.digid.nl.

 

Voor de procedure maakt het geen verschil of u een brief stuurt of een digitaal formulier invult. Uw zienswijze wordt op de zelfde manier behandeld.

Voor het mondeling naar voren brengen van zienswijzen kunt u een afspraak maken met de de heer D.Schalks. Hij is bereikbaar via telefoonnummer 033-469 4828 of e-mail D.Schalks@amersfoort.nl.

 

Naar boven