Gemeente Duiven - terinzagelegging ontwerp-wijzigingsplan - Lijkweg 26, Groessen

Logo Duiven

Burgemeester en wethouders van de gemeente Duiven maken overeenkomstig artikel 3:12 Algemene wet bestuursrecht bekend dat het ontwerp-wijzigingsplan voor het perceel Lijkweg 26 te Groessen ter inzage wordt gelegd. Dit wijzigingsplan staat het gebruik van de huidige bedrijfswoning van het voormalig glastuinbouwbedrijf als een reguliere woning toe. Het perceel, nu geheel bestemd als ‘agrarisch-glastuinbouw’, krijgt daarnaast gedeeltelijk de bestemming ‘Wonen-1’ & ‘Tuin’ en gedeeltelijk de bestemming ‘Agrarisch’.

Het besluit tot vaststelling van dit wijzigingsplan wordt voorbereid overeenkomstig afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht.

Inzien

Het ontwerp-wijzigingsplan ‘‘Lijkweg 26 Groessen’’ ligt met ingang van donderdag 24 december 2020 tot en met woensdag 3 februari 2021 voor iedereen ter inzage in het gemeentehuis bij het Loket Omgevingsvergunning, Koning Willem-Alexanderplein 1 te Duiven. Voor inzage van de stukken kunt u een afspraak maken met het Loket Omgevingsvergunning via omgevingsvergunning@1stroom.nl of via telefoonnummer 088 695 3000.

Het ontwerp-wijzigingsplan is digitaal in te zien op www.ruimtelijkeplannen.nl, (planidentificatienummer: NL.IMRO.0226.WPGROESSEN015-ON01).

Zienswijze

Gedurende de genoemde periode kan iedereen schriftelijk of mondeling een zienswijze indienen. Wij geven de voorkeur aan een schriftelijke zienswijze. U dient uw schriftelijke zienswijze te richten aan het college van burgemeester en wethouders van Duiven, Postbus 6, 6920 AA Duiven. Voor een mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met de behandelend ambtenaar.

Meer informatie

Voor vragen over deze publicatie of inzage in de stukken buiten openingstijden kunt u telefonisch een afspraak maken met de heer O. van Beers of de heer B. Köster. Zij zijn te bereiken via het algemeen telefoonnummer 088 695 3000.

 

Naar boven