Gemeente Amsterdam - ontwerpbestemmingsplan - 6e herziening Landelijk Noord

Logo Amsterdam

Burgemeester en wethouders van Amsterdam maken ingevolge artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening het volgende bekend: burgemeester en wethouders hebben bij besluit van 8 december 2020 het ontwerpbestemmingsplan 6e herziening Landelijk Noord te Amsterdam vrijgegeven voor terinzagelegging.

Ontwerpbestemmingsplan

Het plangebied ligt in het landelijk gebied van stadsdeel Noord in de gemeente Amsterdam. Het ontwerpbestemmingsplan voorziet in het saneren van de agrarische bedrijfslocatie en het realiseren van vijf nieuwe woningen aan de Durgerdammerdijk 138. Tevens krijgt de aanwezige bedrijfswoning een woonbestemming. Het plangebied wordt gevormd door de percelen Durgerdammerdijk 138 en 138A.

Terinzagelegging

Het ontwerpbestemmingsplan 6e herziening landelijk Noord met de daarbij behorende stukken ligt met ingang van donderdag 24 december 2020 tot en met woensdag 3 februari 2021 gedurende een termijn van zes weken ter inzage op het volgende adres:

  • Het stadsdeel Noord, Buikslotermeerplein 2000, Amsterdam. Het loket is geopend op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag van 8.00 tot 18.00 uur en op donderdag van 08.00 tot 20.00 uur, 14 020 of kijk op www.amsterdam.nl/contact/stadsloket-noord/ 

In verband met het Corona-virus verzoeken wij u voor het fysiek inzien van de stukken een afspraak te maken via 14020.

Het ontwerpbestemmingsplan ‘6e herziening Landelijk Noord’, met de daarop betrekking hebbende stukken is digitaal in te zien op www.ruimtelijkeplannen.nl. Het planidentificatienummer (ID) is NL.IMRO.0363.N1808BPSTD-OW01.

Zienswijzen

Gedurende bovengenoemde termijn van terinzagelegging kan een ieder zijn zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan naar voren brengen bij de gemeenteraad van Amsterdam.

Schriftelijke zienswijzen kunnen worden gestuurd naar:

Gemeente Amsterdam Per adres: de directeur van Ruimte en Duurzaamheid, t.a.v. team Noord, dhr. T. van Essen, Postbus 37608, 1030 BB Amsterdam

Voor het indienen van mondelinge zienswijzen ten aanzien van het ontwerpbestemmingsplan kan contact worden opgenomen met:

Ruimte & Duurzaamheid, team Noord, dhr. T. van Essen, telefoonnummer 14 020.

Uw gegevens worden in overeenstemming met de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) verwerkt. Op deze verwerking van persoonsgegevens is een privacyreglement van toepassing. Dit reglement kunt u raadplegen op de website van de gemeente Amsterdam.

Amsterdam, 23 december 2020 burgemeester en wethouders van Amsterdam,

Femke Halsema,

Burgemeester

Peter Teesink,

gemeentesecretaris

Naar boven