Ontwerpbestemmingsplan ‘Oranjehof Puttershoek’ ter inzage

Logo Hoeksche Waard

Burgemeester en wethouders van gemeente Hoeksche Waard maken bekend dat het ontwerpbestemmingsplan ‘Oranjehof Puttershoek’ met bijbehorende stukken ter inzage wordt gelegd.

Inhoud en doel van het bestemmingsplan

Het ontwerp bestemmingsplan ‘Oranjehof Puttershoek’ heeft betrekking op de locatie die aansluit op de bestaande appartementen van de Prinsenhof in Puttershoek, kadastraal bekend sectie en nummer C2680. De huidige bedrijfsbebouwing (een voormalige drukkerij) en een vervallen woning worden gesloopt. HW wonen zal 38 sociale huurappartementen ontwikkelen. Hiervoor is een ontwerpbestemmingsplan opgesteld.

Ter inzage

Het ontwerpbestemmingsplan en alle bijlagen kunt met ingang van 19 december 2020 tot en met 29 januari 2020 bekijken op de website www.ruimtelijkeplannen.nl (onder de IMRO-code NL.IMRO.1963.PTHOranjehof-ON01).

Indienen zienswijzen

Iedereen kan een zienswijze (bij voorkeur schriftelijk) indienen tijdens de periode dat het ontwerpbestemmingsplan ter inzage ligt.

Schriftelijke zienswijzen tegen het ontwerpbestemmingsplan kunt u indienen bij:

Raad van de gemeente Hoeksche Waard

Postbus 2003

3260 EA Oud-Beijerland

onder vermelding van ‘zienswijze ontwerpbestemmingsplan Oranjehof Puttershoek’.

Vragen?

Wilt u het bestemmingsplan liever in het gemeentehuis of een servicepunt inzien of heeft u vragen? Dan kunt u contact opnemen met Esther Munster of Sabine Voskamp, bereikbaar via telefoonnummer 14 0186 of per e-mail esther.munster@gemeentehw.nl of sabine.voskamp@gemeentehw.nl.

Naar boven