Zakelijke inhoud van de exploitatieovereenkomst realisatie nieuwe woning Goorseweg 10

Logo Wierden

Burgemeester en wethouders van de gemeente Wierden maken bekend dat een exploitatieovereenkomst is gesloten met de heer R.A.J. Slag (hierna nader genoemd: exploitant), waarin zaken zijn overeengekomen als bedoeld in artikel 6.24 lid 1 Wet ruimtelijke ordening voor de realisatie van één nieuwe woning, naast Goorseweg 10, kadastraal bekend als gemeente Wierden, sectie L, nummer 321.

 

In de overeenkomst is afgesproken aan welke voorwaarden de ontwikkeling moet voldoen en wie welke kosten en welk risico draagt. De gemeente zal, om deze nieuwe woning te kunnen realiseren, zich inspannen nieuwe woning planologisch mogelijk te maken door aanpassing van het bestemmingsplan en de noodzakelijke vergunningen te verlenen. Tevens is overeengekomen dat de exploitant volledig voor eigen rekening en risico de percelen bouw- en woonrijp maakt. De exploitant ontwikkelt voor eigen rekening en risico. Voordat met de ontwikkeling kan worden begonnen, dient de gemeente het definitieve ontwerp eerst schriftelijk goed te keuren.

 

Tot slot zijn in de overeenkomst afspraken gemaakt over vergoeding van de schade als bedoeld in artikel 6.1 Wet ruimtelijke ordening (planschade) en overige vormen van schade, de bijdrage voor gemaakte en te maken kosten, tussentijdse beëindiging/ontbinding van de overeenkomst en geschillen.

 

Deze zakelijke beschrijving ligt vanaf 23 december 2020 gedurende zes weken ter inzage. Tegen de gesloten overeenkomst staat geen bezwaar of beroep open. De overeenkomst zelf ligt niet ter inzage.

Naar boven