Gemeente Scherpenzeel - onherroepelijk bestemmingsplan - Hopeseweg 10, Scherpenzeel

Logo Scherpenzeel

Burgemeester en wethouders van Scherpenzeel maken bekend, dat het bestemmingsplan “Hopeseweg 10” (NL.IMRO.0279.BP2020Hopeseweg10-vg01), door de gemeenteraad op 8 oktober 2020 vastgesteld, op 2 december 2020 onherroepelijk is geworden.

Dit houdt in dat dit bestemmingsplan het juridische kader is waaraan aanvragen om omgevingsvergunningen en vormen van grondgebruik worden getoetst. Het bestemmingsplan is onherroepelijk geworden, omdat er tegen het bestemmingsplan geen beroep is ingediend bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State.

Wat beoogt dit plan

Het bestemmingsplan vormt het planologisch kader voor de realisatie van een vrijstaande woning achter de bestaande woning Hopeseweg 10. In verband hiermee is de bestemming Agrarisch Bedrijf omgezet naar Wonen. De agrarische bedrijfsgebouwen worden gesloopt en er wordt een groene landschappelijke inpassing van het nieuwe woonerf gerealiseerd.

U kunt het plan inzien

Het bestemmingsplan is in te zien op het gemeentehuis en digitaal te raadplegen op www.scherpenzeel.nl en www.ruimtelijkeplannen.nl, via de volgende link:

https://www.ruimtelijkeplannen.nl/?planidn=NL.IMRO.0279.BP2020Hopeseweg10-vg01

 

Naar boven